Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwazacie jest roznica miedzy dziewczynami z miasta a ze wsi?

Polecane posty

Gość gość

Jak uwazacie jest roznica miedzy dziewczynami z miasta a ze wsi?

Gość gość
Tak. Te ze wsi są bardziej pracowite i o wiele więcej umieją zrobić.

Gość gość
miastowe są wyuzdane co mnie cieszy oczywiście

Gość gość
Jest roznica, to zalezy co prawda od czlowieka ale czesto tez zgadza sie przyslowie, ze czlowiek ze wsi wyjdzie a wies z niego-nie. Zobacz dla ilustracji jutuberke no to jestem, ma 30 lat, jest pracownikiem panstwowym a ubrala sie po odebranie sluzbowej nagrody w bialy dzien jak wieczorem do pubu. Kuso, z dekoltem do pasa.

Gość gość
Ja mieszkam na wsi i napiszę z mojego punktu widzenia, oczywiście zdarzają się wyjątki. Więc tak, dziewczyny mieszkające na wsi są mniej ambitne, nawet jak kończą studia to robią to tylko dla papierka, dalej nie chcą nic więcej osiągnąć, mają gorszy gust, ubierają się tandetnie i mają bardzo wysokie ego, to chyba kompleks wynikający z tego, że mieszkają na wsi, są bardzo zarozumiałe i uważają się za nie wiadomo kogo.

Gość gość
hmm tak? a ja odnosze wrazenie ze wlasnie sa takie bardziej otwarte, skromne i spontaniczne

Gość gość
niezbyt atrakcyjna ona

Gość gość
wszedzie sa zadufane, ja znam 2 paniusie jedna z nowej huty druga z krakowa, obie w slusznym wieku, nosza sie jak arystokracja , robia tak by nie narobic, a grosze zarabiaja. tylko o bzyk.aniu gadaja i obrabiaja dup.y. znam tez dziewczyny ze wsi ktore wobec nich sa jak aniolki. wszedzie jest 50/50