Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wf na studiach dobra rada

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie odnośnie zaliczenia wf na studiach. Jeżeli na uczelni można przynieść zaświadczenie na podstawie którego ktoś uczęszcza na basen, siłownie etc., a wiec wf automatycznie bedzie zaliczony - to kupując karnet miesięczny na tego typu zajęcia można tam nie chodzić ale takie zaświadczenie wypiszą na basenie/siłowni? Czy czy w ogóle karnet jest niepotrzebny?

Gość gość
A czy jak pójdę na studia związane z astronomią to muszę sie uczyć o księżycu?

Gość gość
Hmm pójdziesz to się dowiesz ;) ale to pytanie o wf :)

Gość gość
Łosiu, chcesz to załatwić? To umawiasz się z kimś innym, kto chce chce chodzić na basen (ale to musi być ktoś tej samej płci), że będzie chodził za Ciebie. Ma tylko podawać się za Ciebie. Możesz poprosić o chodzenie z inną grupą. Mam nadzieję, że pomogłam. Serio, basen jest całkiem fajny, ja opuszczałam mój, aż przyszedł czas rozliczeń i łaziłam 2 razy w tygodniu, żeby odrobić. I w takim skomasowanym układzie to mi się nawet podobało. A pomysł z podawaniem się za kogoś innego koleżanki - tak korzystała z basenu. :) Polak potrafi.

Gość gość
Eeeee nie, nie można tak zrobić jak piszesz. A co Ci wuef przeszkadza? Wuef jest na pierwszym roku, dziecko ćwicz, wysiłek fizyczny powoduje, że powstają nowe neurony do zagospodarowania. Nie zagospodarujesz (nauka) to umierają.

Gość gość
Ok dziękuje wszystkim za odpowiedz :D jestem na drugim roku, a nasz wf na uczelni wyglada tak ze 2 h się siedzi na sali bo siłownia jest zajęta już dla innego kierunku. Pytam się bo mam tez prace i nie mam jak chodzić na wf a wpadł mi pomysł na kupienie karnetu po obniżce i nie chodzenie na niego i zastanawiam się czy i tak wypiszą mi to zaświadczenie ;) a niestety nie mam nikogo kto mógłby pójść za mnie :/