Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miejsca w których najłatwiej poderwać dziewczynę

Polecane posty

Gość Waldemar Ramzes
Pizzeria

Gość gość
Szkoła średnia. Uczelnia też, ale tu już jest trudniej gdyż najfajniejsze dziewczyny są zajęte już w szkole średniej.

Gość gość
a co to za problem odbic zajeta dziewczyne?

Gość gość
08.47 Odbijanie zajętych dziewczyn to beznadziejna sprawa. Jaki jest sens startować do zakochanej w swoim chłopaku dziewczyny, która świata po za nim nie widzi? 99,99% prób zakończy się upokorzeniem w postaci otrzymania kosza i jeszcze można limo pod okiem zaliczyć gdy chłopak dołoży swoje.

Gość gość
a skad wiesz ze jest w nim zakochana? moze jest z nim tylko dlatego zeby nie byc sama?

Gość SebixMajster
Odbić dziewczyne dla metrorurkowca żaden problem dla normalnego faceta nie tak łatwo bo pobyt na ojomie może to utrudnić :)

Gość gość
09.47 Nie będę tego sprawdzał. Po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że podchodzę w dyskotece, kawiarni czy pubie do pary siedzącej przy stole lub tańczącej na parkiecie i próbuję umówić się z dziewczyną nie zwracając uwagi na to, że siedzi ona ze swoim chłopakiem. Przecież to jest kompletnie bez sensu. Odrzucenie pewne jak w banku, a ile przy tym obciachu. Nigdy nie poniżyłbym się w ten sposób. Trzeba być chorym psychicznie albo totalnym desperatem aby zdobyć się na taki ruch.

Gość gość
Do 10.34 Potrzeba posiadania dziewczyny odbiera niektórym rozum i rozsądek. Spotkałem się kiedyś z takim przypadkiem. Facet na żywca chciał mi odbić dziewczynę próbując umówić się z nią za moimi plecami. To było na dyskotece. Dostał oczywiście kosza. On był naprawdę zdesperowany. Przecież widział wcześniej, że moja dziewczyna siedziała mi na kolanach. Byliśmy w towarzystwie naszych koleżanek i kolegów z paczki. Dobrze się bawiliśmy. I ten facet miał nadzieję wyrwać zajętą dziewczynę z tego dobrze bawiącego się towarzystwa. Po prostu niewiarygodne.

Gość gość
dziewczyna nie jest przyklejona do chlopaka, sama tez wychodzi czy to na zakupy czy na spacer, wtedy mozna dzialac, ile codziennie mijasz samotnie idacych dziewczyn? i moze mi powiesz ze kazda ma chlopaka, ciekawe skad to wiesz?

Gość gość
Tylko żałośni desperaci próbują podrywać zajęte kobiety.

Gość gość
dyskoteka, biblioteka, przystanek, galeria, hipermarket, park, uczelnia, szkoła,

Gość gość
10.59 Ty chyba nie wiesz co mówisz. Co z tego, że zajęta dziewczyna wyszła sama do sklepu czy na siłownię. To niczego nie zmienia. Przecież ona nadal ma chłopaka. Jeżeli do niej wystartujesz dostaniesz kosza. Jaki to ma sens? Twoje działanie spowoduje tylko to, że się skompromitujesz.

Gość gość
Remiza. Biblioteka. Klub sportowy. Plaża. Muzeum. Urzędy i biura. Miejsce gdzie odbywają się szkolenia i kursy.

Gość gość
11.14 ty stulejarzu zapamiętaj każdy wagon można odczepić, jeśli zaoferujemy dziewczynie więcej niż jej chlopak

Gość gość
Mi się wydaje że jak ktoś jest super przystojny, umięsniony, z klasą i wygadany to ma duże szanse odbić dziewczynę od jakiegoś przeciętnego randoma. Taki typ to wie, bo codziennie spotyka dziewczyny którym miękną nogi na jego widok. Ja widziałem jak moja reagowała na przystojniaków, momentalnie zaczynała się debilnie zachowywać, język jej się plątał i jeszcze ten bezsensowny śmiech :D

Gość gość
12.42 No to pochwal się kolejarzu ile tych wagonów odczepiłeś. Moim zdaniem żadnego. No, może najwyższej jakąś starą drezynę.

Gość gość
biblioteka praca szkoła w swoim naturalnym środowisku szukaj

Gość gość
12.58 4 razy tak zawróciłem w głowie dziewczynom ze odeszły od swoich chlopakow

Gość gość
Brawo ty ,teraz zjedz batonik.

Gość gość
dziś Kłamiesz, wygrywy nie siedzą na takich forach

Gość gość
A skąd wiesz ze siedzę? Może tylko ten temat mnie interesuje i zaglądam na kafeterie tylko żeby odpowiadać w tym temacie

Gość gość
Odbijanie dziewczyn innym jest niegodziwe.

Gość gość
gosc 14.44 niby czemu?