Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy perfumy Giorgio Armani "Si" są odpowiednie dla 20 latki?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Wiele razy słyszałam, że te perfumy powinny być stosowane przez starsze kobiety. Jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
Chcesz pachnieć jak dojrzała kobieta? ;)

Gość gość
Trzeba sie myc wystarczy

Gość gość
Tu autorka. Nie chcę pachnieć jak dojżała kobieta właśnie, dlatego założyłam ten temat.

Gość gość
Ale głupi temat,(dojżała)phi dojrzej autorko.

Gość gość
Najpierw kup słownik ortograficzny. A dobieranie zapachu do wieku to szczyt głupoty i ignorancji.

Gość gość
Głupi to są ludzie na tym forum. Dziewczyna zadała normalne pytanie. Właśnie perfumy powinno dobierać się do wieku. Autorko, ja uważam, że to dobry zapach dla 20 latki.

Gość gość
Tragedia jakie tu odpowiedzi dostajesz(nie liczac ostatniej). Tak, 20-latka moze ubrac Si. Zreszta najwazniejsze w czym sie dobrze czyjesz. W PL teraz jesien wiec to dobry wybor na ta pore roku, generalnie jesien-zima. Chociaz wiosna tez mozna ubrac.

Gość Yagienqa
Według mnie zapachy powinno się dobierać do nosa i tego co nam się podoba. Ja mam swoje lata ale lubię świeże, cytrusowe zapachy a nie zapachy zgniłych malin czy orientalne. Tak samo jesienią czy zimą powinno się używać mocniejszych zapachów ale jak mam się porzygać bo mi takie zapachy nie pasują to co? Pachnę tym czym lubię i tyle. Autorko jeśli Ci się ten zapach podoba to go kup i już a nie się przejmujesz wiekiem czy opiniami innych

Gość gość
Perfumy odbierasz pod gust, a nie czy wypada ze względu na wiek. Ja lubie ciezkie zapachy i używałam ich juz lata temu, a staruszka jeszcze nie jestem:) i nigdy mi nie przyszło do głowy, zeby sie zastanawiać czy jestem za młoda, a czy na takie cukierkowe (które lubie poza "śmierdziuchami") juz za stara;) wybierz po prostu co ci sie podoba.

Gość gość
Tu autorka. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Macie rację, będę używała tego co mi się podoba.