Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prowokacja

Polecane posty

Gość gość
Ojcze nasz, któryś jest w niebie święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego

Gość gość vs gość
Ja wiem, Aco... Mówię o samowystarczalności emocjonalnej. Są ludzie, którzy są. Ja nie jestem, a raczej wolę nie być. Fajnie jest dzielić z kimś świat, dzielić się emocjami, dzielić ciałem, ale to chyba nie jest warunek konieczny do życia.

Gość acordeon
Chyba ktoś forum pomylił.Rozgłośnia z Torunia jest piętro wyżej,ale jak masz taką potrzebę to ja nie będę przeszkadzał:-)

Gość acordeon
Każdy ma inne wymagania związane z życiem.Jednemu wystarczy namiot,drugi musi mieć pałac. Ambicje i takie tam...

Gość gość
Acordeon Ja jestem Pan, twój Bóg, który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli. 1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede Mną. 2. Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno. 3. Pamiętaj, abyś dzień święty święcił. 4. Czcij ojca swego i matkę swoją. 5. Nie zabijaj. 6. Nie cudzołóż. 7. Nie kradnij. 8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. 9. Nie pożądaj żony bliźniego swego. 10. Ani żadnej rzeczy, która jego jest.

Gość gość vs gość
A Ty potrafisz i lubisz być blisko z drugim człowiekiem? Niektórzy otaczają się murami, barierami, bo nadmierna bliskość sprawia im dyskomfort.

Gość gość vs gość
Tu się uprawia dialogi, a nie religię, gościu.

Gość gość
Aniele Boży, stróżu mój, Ty zawsze przy mnie stój. Rano, wieczór, we dnie, w nocy Bądź mi zawsze ku pomocy, Strzeż duszy, ciała mego, zaprowadź mnie do żywota wiecznego.

Gość acordeon
Nie izoluję się od ludzi.Nie mam problemów z kontaktami z ludźmi. Ale czasami potrzebuję swojego azylu. Pobycia z samym sobą.

Gość gość
Zdrowaś Maryjo, łaski pełna, Pan z Tobą, błogosławionaś Ty między niewiastami, i błogosławiony owoc żywota Twojego, Jezus. Święta Maryjo, Matko Boża, módl się za nami grzesznymi teraz i w godzinę śmierci naszej

Gość gość vs gość
Wiem, ale pytałam o to, czy potrafisz opowiadać o swoich demonach drugiej osobie? Mówić o swoich obawach, lękach, pragnieniach.

Gość acordeon
Wszystko zależy od tej drugiej strony.Potrafię,ale muszę zaufać tej osobie.

Gość acordeon
Zaufać i widzieć zainteresowanie.

Gość acordeon
Podobno najlepiej rozplątuje język alkohol:-)

Gość gość vs gość
Tak, dziękuję za rozmowę. :-) Idę spać. Niechętnie. Dobranoc, Aco.