Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie w trakcie brania tabletek.

Polecane posty

Gość gość

Od ponad roku biore tabletki Eloine ( ofpowiednik yasmin zmienione bo po yasmin strasznie tracilam na wadze) ale wyjechalam do turcji 04. 10 i w trakcie 19 tabletki z blistra to byl 10.10 dostalam plamien i trwaja do dzisiaj. To przypomina sluz wymieszany ze swieza krwia. Strasznie sie martwie bo mieszkam w UK i oni czesto nie biora na powaznie symptomow tylko patrza na ciebie jak na idiote ze przesadzasz. Czy to moze byc cos powaznego? bo troche bola mnie plecy j miesnie ramion tez.

Gość gość
Być może po wpływem zmiany klimatu twój organizm sie rozregulował hormonalnie i zaczął inaczej reagować na antykoncepcję. Jest pewne prawdopodobieństwo, że po prostu doszło do owulacji i zapłodnienia. Tabletka działa też wczesnoporonnie, czyli, gdy doszło do zapłodnienia jest utrudnione zagnieżdzenie i w związku z tym dochodzi do poronienia. Być może przez to krwawisz.

Gość gość
Każda antykoncepcja poza prezerwatywą i kalendarzykiem to syf nawet spirala powoduje beztlenowce. A podczas badań ginekologiczny dochodzi do groźnych zakażeń pochwy nawet brodawczakiem ludzkim który jest przekazany partnerowi! Dlatego zawsze podczas badań pochwy powinna być osoba bliska i pilnować sterylniści wtedy unikniemy KASTRACJI usunięcia jajników i macicy a jest już około 100000 pacjentek zarażonych! !!!

Gość gość
Bylam u lekarza w uk. Tu o cos sie doprosic to jest naprawde gadanie do sciany. Mialam szczescie ze byl praktykant i dostalsm skierowanie na badanie hormonow i tule. Zadne badanie ginekologiczne nic. Stwierdzili ze skoro to jest pierwszy raz tak mi sie zdarzylo to nic takiego. Z tym ze ja nadal krwawie. Czyli juz to trwa 9 dni. Zdecydowalam ze przerwy nie bede robic pomiedzy blistrami ale to i tak nie zastopowalo krwawienia. Strasznie sie martwie tak tesknie za polska sluzba zdrowia czasem i tej dostepnosci do lekarzy i lekow

Gość hanka_1
Nie stresuj się bo to może tylko pogorszyć sprawę. Takie krwawienia czasami się zdarzają, podróżowałaś, zmiana klimatu, podróż samolotem zapewne. Dobrze, że dostałaś skierowanie na badania hormonalne, być może konieczna będzie zmiana tabletek. Ja tak miałam, występowały u mnie krwawienia międzymiesiączkowe i zmieniałam tabletki, polecam do lektury dodatkowo http://antykoncepcjanamiare.pl/plamienia-srodcykliczne-jakie-moga-byc-ich-przyczyny/