Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol podbrzusza przy antykoncepcji

Polecane posty

Gość gość

Hej! Od około 1,5roku stosuje antykoncepcję hormonalną. Przyjmuje tabletki vines,regularnie, o tej samej porze, nigdy nie zapomiałam tabletki. Krwawienie dostałam 9 dni temu, w niedziele jak zawsze z rana i trwało do około 4 dni do czwartku. Podczas brania antykoncepcji boli mnie podbrzusze, często jak na okres. Miałam wykonywane usg jajników, wyszło ze mam malutkie torbiele, prawie niewidoczne i doktor kazała się nie martwić oraz stwierdziła ze mogę mieć zespół policystycznych jajników ale nie wymaga żadnego leczenia. Krwawienia mam krótko ale bol tak jakby miesiączkowy nie ustępuje. Stosowałam różne tabletki, plastry,(jednak vines sprawdzają się najlepiej ogólnie) bol w podbrzuszu nie ustępuje, jest on znośny ale dziś czuj***ardzo silny bol jajników i pleców w dolnej części. Nie wiem czym jest to spowodowane. Seks uprawiałam pare dni temu jednak nigdy nie dochodzi do wytrysku w pochwie. Nie wiem czym mogą być spowodowane moje bole? To problem z jajnikami? Dodam ze około pół roku temu miałam problem z błona śluzowa żołądka i jelitem, czy to tez może mieć wpływ?

Gość gość
Lekarka powiedziała mi na ostatniej wizycie ze nie ma nic niepokojącego. Ale brzuch boli mnie właśnie w połowie blistra tabletek około 12 dni po okresie, i to się powtarza