Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie WaWa

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Może jakaś Pani ma wolny pokój do wynajęcia? Moje mieszkanie sie buduje i bedzie za rok:-( Oprocz PLN-ów odwdzięczę się jak umiem...w domu złota rączka, w pracy manager w korpo, bez nałogów, kilka tatuaży..i po kursie masażu;-)

Gość gość
Moja babcia ma wolny pokój może wynająć. No i gwóźdź jakby ktoś przybił to byłoby fajnie. I masaż kręgosłupa zrobił bo ją boli.

Gość gość
To co z ciebie za wnuczej jak babci gwozdzia nie przybijesz:-) ...ja po rozwodzie mieszkam sama ale we Wroclawiu:-(

Gość gość
A skąd domniemanie że jestem facetem ? Poza tym temu powyżej nie chodzi o pokój gwoździe czy masaże więc ten Wrocław może okazać się że nie jest tak daleko :)

Gość gość
a właśnie ze chodzi o mieszkanie....myślenie wielopłaszyznowe kobiet w tym przypadku jest zbędne....dlaczego nie łączyć przyjemnego z pożytecznym? może ktoś ma faktycznie wolny pokój na kilka miesięcy a przy okazji potrzebuje pomocy przy prowadzeniu domu / mieszkania. Masaż? spoko, jak ktoś potrzebuje nie namawiam, ale forum nie jest o uprawie trzciny cukrowej w Brazylii, tylko z podtekstem towarzyskim...ludzie różnych rzeczy potrzebuję...może mieszkanie pomalować, pojechać nad morze czy w góry bo nie ma auta, czy naprawić prysznic....nie ma sprawy, do Wrocławia się nie wybieram:)

Gość gość
Kiedyś wynajmowałam mieszkanie chłopakowi, byałam tylko w weekendy zobaczyć co i jak i nie powiem ma to swoje zalety, nigdy nie trzeba było zamawiać fachowca wszystko ogarniał. Nigdy nie propnował coś więcej, choć nie powiem przez myśl mi przeszło.

Gość gość
Ja mam wolny pokój w Poznaniu. Z balkonem nawet :D

Gość gość
Facet bez domu ale chociaż uczciwy, na miejscu kobiety bym brał się za niego idealną rodzinę można stworzyć.

Gość gość
Przecież napisał że mu się buduje więc partia jeszcze lepsza :) ale leń bo ma propozycje z Wrocka i poznania i nie chce tam wbić gwoździa. :)

Gość gość
nie jestem lenień, po prostu tu mam pracę ...a propos...kobiet to jednak są niesamowite w swoim rozumowaniu....co drugi post na tym forum, w większości tematów to albo czują się samotne / zaniedbane albo 100 tys różnych fantazji które je podnieca i chciałyby realizować ale nie mają z kim. Ale jak trafia się konkretny facet z konkretną propozycją to włącza się instynkt feministki i blokada d**y bo pewnie zboczeniec i myśli tylko o jednym....świata nie zmienimy a rządzi nim przypadek...przypadek jak dwie osoby wpadają na siebie myśląc zupełnie o czymś innym, innymi kryteriami i zazwyczaj na innym poziomie intelektualnym. Dlatego tak wiele osób jest samotnych fizycznie a jeszcze więcej jest samotnych wewnątrz...

Gość gość
Tak to właśnie działa

Gość gość
Ostatnio nawet starzy wyjadacze mają problem żeby zrozumieć kobiety. Lepiej wynająć mieszkanie bez zobowiązań i mieć w d..pie pomaganie. Iść do baru wyrwać laskę zabawić się normalnie i zadzwonić rano do właściciela że brodzik się zapchał i ma to naprawić i już. Ludzie to chu...e

Gość gość
to nie ludzie to wilki

Gość gość
Mieszkanie kupowałem jakieś 10 lat temu wiec ten rynek nie byl taki jak teraz. Wszystko ewoluowało i się zmienilo. Syn kupil ostatnio mieszkanie od Home Invest i jest z niego bardzo zadowolony.