Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika9797

Tabletki które pomogą zajść w ciąże

Polecane posty

Gość Nika9797

Hej. Mieliscie do czynienia z tabletkami castagnus? Słyszałam że regulują miesiączke I pomagają zajść w ciążę. Ja mam cykle długie do 37dni. Jestem po okresie kilka dnia od kiedy bym mogła zacząć je brać jak kupię? A może znacie jakieś lepsze leki bez recepty

Gość gość
tego nie brałam...ale znam bez recepty Infolic i Infoem bodajże, są dość drogie, ale też regulują miesiączki...

Gość gość
Inofolic miało być...

Gość gość
tabletek nie znam, ale na pewno jak namówisz sasiada i meza i jeszcze listonosza to twoje szanse wsrastaja:]

Gość gośćkinga
Kilka dni brałam costagnus ale miałam straszny wysyp na twarzy.pomimo tego ze to są leki ziołowe bez recepty chyba nie są dla każdego. Lepiej wcześniej zbadać sobie hormony.udało mi się zajść w ciążę po tabletkach clomid ,zastrzyku ovitrelle i dupasthonie.wszystko pod okiem lekarza i monitorowaniu cyklu. Wcześniej brałam wiesiołek, piłam siemie lniane ,niepokalanek mnisi.lepiej nie czekać i zgłosić się do lekarza.ja starałam się 1,5 roku.jestem w 12 tyg ciazy.

Gość gość
Kwas foliowy i witamina b8

Gość gość
Castagnus to tandeta na bazie ziółek jeśli rzeczywiście jest problem z zajściem w ciążę dostaje się stosowne tabletki czy zastrzyki, ale o tym wie ten, kto przez to przechodzil...

Gość makii
o tych tabletkach nie słyszalam, mój ginekolog na czs starań kazął mi tylko brać mama dha premium, żeby w razie jakby ię udało to nie byo braków witamin, podobono witamina d3, pomaga na płodność, w tych które ja bralam byla ta witmaina i udało się w 4 tym cyklu