Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o facecie ktory ma 170cm wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyzej Bralybyscie takiego?

Gość gość
To zależy,jesli jest szczuply to tak,jesli gruby to nie.;-) a Ty jaki jesteś kochanie?

Gość gość
Jeżeli ma miłą dla oka twarz, jest proporcjonalnie zbudowany, a do tego inteligentny i zabawny, to czemu nie? Nawet spotykałam się z mężczyzną, który ma 169 cm wzrostu, a sama mam 173.

Gość gość
Aj tam. Znam niskiego faceta, który ciągle psioczył lub żartował ze swojego wzrostu (168). Umówiłam go z samotną koleżanką. Dziś są trzy lata ze sobą i na wiosnę ślub. Drugi przypadek, koleżanka wysoka i facet niski. Z 20 cm różnicy. Nikomu, a już na pewno nie im nie przeszkadza.

Gość gość
Prosze o wpisywanie tez swojego wzrostu dziewczyny. Zobaczymy w jakis sposob odpowiedz ksztaltuje sie w odniesieniu do wzrostu. Bralybyscie fajnego chlopaka ze 170 cm wzrostu czy calkowicie skreslacie ze wzgledu na wzrost?

Gość gość
Mój mąż ma 171a ja 158 pasujemy idealnie,oby dwoje szczupli.

Gość gość
Mój mąż 168 ja mam 170, jesteśmy szczęśliwym małżeństem z 6 letnim staźem

Gość gość
Ludzie o takim wzroście zazwyczaj żądzą innymi Hitler Stalin Kaczyński itd więc tak.

Gość gość
Nie ulega wątpliwości że Hitler Stalin czy Kaczyński mają lub mieli bardzo duże powodzenie u kobiet więc wysokim radziłbym zmienić geny do wzrostu 170 i okaże się że jest to idealny kandydat dla kobiet :D

Gość gość
Bo tak jest że świat jest rządzony przez takich ludzi dlatego jesli ktoś jest wysoki powinien coś z tym zrobić i mieć te 170 zm wzrostu :D

Gość gość
Kurduple męskie uzupełniają swoją frustrację "rządzeniem" bo są zakompleksieni...Mężczyzna powinien mieć minimum 175 cm!

Gość gość
dziś Nie kurduple tylko Teraz jest PIS i nawet do więzienia możesz pójść za takie słowa :D

Gość gość
TosziroMaximus dziś Żadna projekcja bo zdrowe geny to i średniego wzrostu mężczyzna...Niskie karakany to samce beta które nie nadają się do niczego prócz utrzymywania nie swoich dzieci.Ja jako mądra i szanująca się kobieta chce zdrowe potomstwo i moim świętym prawem jest wymagać zdrowego,wysokiego i męskiego mężczyzny.

Gość gość
gość dziś Sama prawda nie boli.Niscy mężczyźni nie nadają się na partnerów ani na ludzi którzy mają prawo do czegokolwiek.Karakany powinny być szczurami na których przeprowadza się eksperymenty bo to są dziwadła a nie mężczyźni.

Gość gość
dziś Otóż to dlatego powinni ci wysocy się zjednoczyć i pokazać swoja siłe :D

Gość gość
mężczyzna zaczyna się od 180 cm a nie 175 idiotki!!!!!

Gość gość
fajne bo wkurwiaja wysocy ludzie trzeba głowę wyciągać do góry szyję nadwyrezac upierdliwe i niewygodne aż się nie chce z takimi ludźmi rozmawiac chyba że nie przeszkadza im brak kontaktu wzrokowego 168cm;]

Gość gość
To samo co o kobietach powyżej 180 cm. Znam takie tyczki, ale niestety wzrostu się nie zmieni, trochę można nadrobić butami, czyli wysokością obcasa, czy nawet podeszwy, ale nie aż tyle