Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak zainteresowania seksem czy to choroba ?

Polecane posty

Gość gość

zacznę że kiedyś bardzo się tym interesowałem, nie mogłem się doczekać kiedy z dziewczyną spotkam swoją i będę mógł ją ostro walić i długo, ale zauważyłem że temperament mało która ma jak ja i nie mam na co liczyć że kobieta będzie chciała 4 lub 7 razy na dzień. frustracja mnie przybiła i rozgraniczenie , co z tego że lubię ostro i długo wpadam ciągle na baby co tego nie lubią , i tylko czuję że zależy ci tylko na seksie i tak dalej jak wam do pustego łba walnąć że po 40 już nie będzie mi stał tak ?, mam 24 lata i chcę korzystać co w tym złego mam dużo siły i sporo ćwiczę to mogę potem już tyle wigoru nie będę miał , przestałem już inicjować zbliżenia ciężko się przyjmuję odmowę , ale cóż teraz masturbuję się po 3-5 razy dziennie . Nie czuję już żadnej przyjemności z seksu i ręka zastąpiła seks. Nie wytrzymałem raz na tydzień lub na 2. Beznadzieja totalna ale co mogę powiedzieć. już jej truć d**y nie muszę bo mi nawet nie staje na widok jej i mnie żywe laski już nie kręcą kojarzy mi się to źle , a tak oglądam laski z dużymi cyckami robię szybki strzał i nie ma problemu, mam nadzieję że nie jestem jedyny co tak robi , nie będzie mi robić łaski bo ja o coś proszę albo mam ochotę teraz mam do w d***e mam ochotę idę do łazienki lub pod prysznic i mam święty spokój. tylko minus taki że nie interesuje już mnie seks na żywo więcej złego wprowadził w moje życie , kompleksy frustracje niezadowolenie presja narzucona przez dziewczynę jestem z nią bo ją kocham ale ona mnie nie lipa w chu j

Gość gość
Aleś Ty ograniczony nie dziwię się kobieta nie ma ochoty .

Gość gość
gość dziś ta najlepiej powiedzieć że to ja mam problem eh