Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisze do was żeby się poradzić. Otóż od pewnego czasu współżyje z moim chłopakiem. Srednio 3 razy w tygodniu bez zabezpieczenia. Jednakze to jest tzw. Seks przerywany. 16 września odbył się stosunek, a dzien później pojawiło się plamienie brązowym kolorem, trwało około 3 dni. 27 września dostałam okres. Poczym 4 dni po skończeniu okresu, ponownie odbył się stosunek, ale po nim plamienie trwalo zalednie kilka godzin nastepnego dnia, również brązowym kolorem. Aktualnie od 2 dni nie mam apetytu, nie mam humoru i miewam mdłości. Jak myślicie, czy to może być ciąża? Za 9 dni spodziewam się teoretycznie okresu.

Gość gość Monia
Hej, wiesz stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcyjna i w konsekwencji może skończyć się ciążą. Równie dobrze te objawy mogą świadczyć o jakimś problemie zdrowotnym i może warto żeby z ginekologiem to skonsultować. Poczekaj na okres, dla pewności zrób też test ciążowy, a jeśli wszystko się wyjaśni to może warto o jakimś zabezpieczeniu pomyśleć. Ja na przykład stosuję tabletki belara, czuję się pewnie i wszystko zawsze jak w zegarku. Wcześniej miałam dość nieregularny okres, to ciężko było wyliczyć dni płodne, a teraz to luzik :)

Gość gość
zanim pojdziesz do lekarza wykonaj w szpitalu lub swojej przychodni badanie z krwi beta hcg to wykaze czy jestes czy nie w ciazy a badanie zawsze mozesz zabrac do lekarza bo i tak pewnie ci doradzie by to zrobic

Gość gość
Dziekuje wam bardzo za pomoc. Poczekam tydzien i w ogole zobaczę co z okresem