Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet wrócił z miesięcznego szkolenia I wolał jechać do znajomych. Zdradził?

Polecane posty

Gość gość

Moj facet jest żołnierzem on 32 l A ja 20 Był miesiąc na szkoleniu w innym mieście dzwonił dwa razy w tygodniu Gdy wrócił I zadzwoniłam żeby przyjechal to stwierdził że i umówił się że znajomymi Zagrozilam że zerwe jeśli nie przyjedzie Przyjechal ... zapytał co tam i odmówił sexu gdyż stwierdził że jest zmęczony Kazał zrobić sobie loda nie przytulił mnie ani nie pocałowal Posiedział godzinę I pojechal Zastanowiło mnie to że był ogolony tam na dole A zawsze miał bujne włosy gdyż zarabialam mu golić Czy tak zachowuje się steskniony zakochany facet? Poczułam się upokorzona

Gość gość
jeśli to nie prowo, ja bym więcej się do niego nie odezwała. Mógł być zmęczony, mógł chcieć posiedzieć z kumplami i w sumie to Ty chciałaś czułości, nie on, ale nie upoważnia go to do wykorzystywania Cie i zostawiania zmartwionej. Więc dla mnie to byłby początek końca

Gość gość
To nie jest prowo Moja mama stwierdziła że jestem dla niego "oprożnieniem torby" I chyba ma racje... Tak się czuje :/ Autorka

Gość gość
No chyba na to wychodzi skoro KAZAŁ sobie zrobić loda :D A potem sobie pojechał :D Błagam :D

Gość gość
Autorko, poważnie z nim pogadaj, jeśli jeszcze jest o czym, który zakochany facet będąc miesiąc na poligonie czy gdzie tam, robił by coś takiego? z łaski swojej przyjechał, pozwolił Ci się wyżyć, wyjechał, nie patrząc na to jak się czujesz.. rozumiem, że Ci zależy, skoro się tu zwracasz, ale czy chcesz walczyć o kogoś kto Cie nie szanuje?

Gość gość
gość dziś - Twoja Mama ma rację.

Gość gość
Przede wszystkim poważna rozmowa i musisz mu powiedzieć, że jego zachowanie nie jest w porządku. Jak nie dotrze tylko będzie się upierał przy swoim to sorry, ale lepiej taki związek z egoistą zakończyć. Nie wiem czemu dajesz się tak traktować. Co to ma znaczyć, że facet po dłuższej rozłące przychodzi, nie chce nic innego tylko ściąga gacie i każe sobie zrobić loda?! Chyba wiesz jak to brzmi. Przedyskutuj to z nim i poważnie się zastanów nad tym związkiem.

Gość gość
Myślę że ma Cię w D....

Gość gość
"Kazał zrobić sobie loda nie przytulił mnie ani nie pocałowal " X Kazał????

Gość gość
Czas dorosnąć. Znajdź jakiegoś rówieśnika i nie obciągaj komu popadnie.

Gość gość
To nawet nue jest że cie nie kocha, on ma cię w d***e, traktuje cię jak dziwkę. Facet, ktory szanuje tak się nie zachowuje. Nawet mój kochanek (czyli teoretycznie ktoś kto jest ze mną tylko dla seksu bo obydwoje jesteśmy zajęci, mimo że się naraża każdym spotkaniem, jak mówię NIE, po prostu mnie przytula i daje MI przyjemność a nie wymusza coś dla siebie.

Gość gość
Sama siebie nie kochasz.

Gość gość
Prowo. Nie ma takich głupich dziuń;((