Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AntinatalTheosophy

jest uzależniony od postowania w internetach fot z pieniędzmi i obserwowania

Polecane posty

jak polacy udają że ich to nic nie obchodzi, a w rzeczywistości boli ich dupa, ze oni nie mają, a ja mam. Jak można to nazwać? Masochizm z i radość płynąca z obcowania zawiścią biedackiego bydła?

Gość gość
Idioto kto ma naprawdę dużo kasy to trzyma je w banku, z neta to każdy potrafi ściągnąć fotę.

Gość gość
Z neta każdy potrafi ściągnąć fote nie jesteś pierwszy, prawik był przed tobą mitomanie bis.

Gość gość
Masz przecież czasoznaczek. To twój taki mechanizm obronny? Czy na polkach 9k dolanów amerykańskich to serio coś tak nieosiągalnego, że faktycznie widzieli tylko na zdjęciu w necie?

Gość gość
Idioto każdy kto rzeczywiście dysponuje taką kasę trzyma w banku, z neta można ściągnąć nie takie pieniądze.

Gość Tstulejarz
ty będziesz srał po nogach z zawiści z dalszych fot, to są przecież dopiero początki.

Gość gość
ten se wkręcił, że kogoś to obchodzi :D może kilku przegrywów złapie ból d**y na kilka sekund, reszta zleje frajera

Gość Tstulejarz
No i właśnie o to mi chodzi, żeby przegrywów bolało. Większość polaków to przegrywy, nie trzymali nigdy w dłoni tyle pieniędzy, bo co cudem uda im się zarobić, a częściej ukraść to przepiją i przejedzą. Jeśli posiadanie pieniędzy w twoim świecie jest frajerstwem to wspaniale być w tej wykrzywionej przez brak kontaktów z ludźmi czasoprzestrzeni frajerem.

Gość gość
postowanie zdjec wyplaty 4200zl to frajerstwo ma maxa xD

Gość Tsulejarz
To wspaniałe, że potwierdzasz wszystkie teorie o których ostatnio czytałem. Wzruszyłem się. Jak ten okrutny, niesprawiedliwy świat musie cię boleć, jak to jest, że ty taki czyściutki jak łza, bezgrzeszny, nie masz ku'rwa nic a taki cham jak ja ma co chce huehuehue.