Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panow. Jesli mam 36 lat to faceci w jakim wieku

Polecane posty

Gość gość

Beda mna zainteresowani? Zdaje sobie sprawe, ze rówieśnicy wola mlodsze.

Gość gość
w każdym ale najbardziej małolaty. Dla nich jesteś MILF:P

Gość gość
Spoko ale chodzi mi o takich do zwiazku nie do milfowania ;)

Gość gość
Nie wiem bo nie prowadzę statystyk. Każdą osobę oceniam tylko ze swojej perspektywy i indywidualnie, a sam wiek to trochę za mało żeby cokolwiek oceniać.

Gość gość
To nie kwestia wieku.

Gość gość
To zależy czy ładna jesteś jeśli tak, to w każdym wieku, bo będą chcieli cię zroochac

Gość gość
Nie ma zasady. Kiedyś dla zweryfikowania realiów tworzyłam sobie profile kobiet różnych grup wiekowych na portalach randkowych, dla przykładu, do kobiety w wieku 35 lat pisali faceci ze wszystkich grup wiekowych po równo. Wiek niekoniecznie określał ich poziom mentalny i zamiary, więc zdarzali się i 20-paro letni faceci nastawieni na poważny i stabilny związek. W każdym razie, najbardziej poważnymi kandydatami, w mojej ocenie dla kobiety, 36-letniej byliby mężczyźni od 30-47 lat. Wtedy wiadomo, że na pewno prawidłowo postrzegają związek, bez odchyłów typu 'milf', czy 'młoda bździągwa'.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, jestem po dlugim zwiazku ktory sie zakonczyl wiec od lat nie randkowalam. Wczesniej nigdy nie mialam starszego od siebie faceta ale teraz zadaje sobie sprawe, ze 36 tka to juz nie 20 tka wiec raczej do zwiazku rozsadniejsze bylo by branie starszego od siebie mezczyzne.

Gość gość
Jestem mlodszy i szukam takiej, jak ty.

Gość gość
prawi 124 dziś 45 x Rada od prawiczka z problemami z kobietami ;) Ja w Twoim wieku poznalam 10 lat mlodszego, planujemy dziecko

Gość gość
w okolicach 40-45 to dla ciebie przedział wiekowy mężczyzny..Oczywiście to nie jest zasada ,ale mniej więcej tak to wygląda.

Gość gość
Przewaznie mialam mlodszych ale zdaje sobie sprawe, ze juz taka mloda nie jestem wiec dla odmiany moze rzeczywiscie panowie w wieku od 40 wzwyz beda dla mnie odpowiedni. Chce sie czuc piekna dla swojego faceta, a bedac z mlodszym moglabym miec kompleksy porownujac sie z 20 tkami.

Gość gość
Fajnie, że zdajesz sobie sprawę, że 36 to nie 20tka, ale jest jeszcze jedna kwestia w której jesteś w błędzie. Różnica pomiędzy tobą, a 20tką jest taka, że ty w odróżnieniu od 20tki już nie jesteś stroną wybierającą nawet jak sobie obierzesz za target starszych. Przykro mi, ale już jesteś stara i na stare chętnych za dużo nie ma do związku czy to wsród 20, 30 czy 40 latków. Dla 40 latka jesteś młodsza w stricte liczbowym sensie, ale prawdopodobnie dla niego w jego odczuciu będziesz wyglądać za staro. Na seks na parę razy to pewnie, że znajdziesz nawet jakiegoś 20tka, ale na związek to sukcesów nie wróżę.

Gość gość
Spoko, rozumiem ze wyraziles swoja opinie masz do tego prawo. Jednak ludzie w kazdym wieku sie poznaja, ile jest par ktore sie lacza po 30,40 i 50 tce i trwaja w szczesliwych zwiazkach. Takze mowienie, ze jestem stara i znajde tylko takiego na pare razy do seksu mija sie z prawda. Ja generalnie mam spore powodzenie u mlodszych ale nie biorę tego na powaznie właśnie w zwiazku z tym, ze szukam czegos na dluzej a doskonale zdaje sobie sprawe ze dawno 20 tka nie jestem ;)

Gość marawstala
Młodsi, rówieśnicy i starsi ale wiadomo ze nie wszyscy... Sorki za wtracenie : )

Gość amBrożyk
w jakiej 'kolorowej' gazetce przeczytamy OPIS tego tematu i bzdury dziennikarskie napisane za 50 PLN ?

Gość gość
To beda o tym pisac?? Super, ponawiam pytanie ;)

Gość gość
Szczerze to zalezy od tego.jak wygladasz.tylko na kafe twierdza ze kazda 20 latka jest piekna i kazda 30+ paszczur.jak masz urode modelki to i 30 latek bedzie o ciebie zabiegal, przecietniara moze liczyc na 40-45 latka a brzydula na 50+.no i zalezy od faceta, niski lysy 30 latek z brzydkim ryjem bedzie wniebowziety jesli przecietna 40 latka da sie zaprosic na kawe, za to jeden piosenkarz lat 42, uroda 10/10 i duzo sukcesow wybiera co najmniej 15 lat mlodsze pieknosci, na 30 latke by nie spojrzal bo to dla niego stara ropucha

Gość gość
Up

Gość gość
"Dla 40 latka jesteś młodsza w stricte liczbowym sensie, ale prawdopodobnie dla niego w jego odczuciu będziesz wyglądać za staro" x buahahah, kocham te "mądrości" stulejarskich pravików z kafe :D 🖐️