Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem logiki ludzi którzy codziennie zakładają inne ubrania

Polecane posty

Gość gość

ale raz noszonych nie piorą tylko odkładają do szafy, uważają że ktoś kto pod rząd założy te samo ubranie to fuj, ale przecież robią to samo bo też ciuchów raz noszonych nie piorą tylko zakładają to samo np za 3 dni

Gość gość
nie znam nikogo kto tak robi

Gość gość
ech te problemy bezrobotnych nierobów :o

Gość gość
Tu nie chodzi o to, że brudne te ubrania, tylko żeby się pokazać codziennie w innej odsłonie. Szpan. Zakompleksione tak robią, żeby je podziwiano.

Gość gość
Nie znam nikogo kto rak robi...znaczy nikogo kto siedzi u kogos w szafie i sprawdza co jest do nien wkladane :D Jestes, autorko, pierwszym takim skrzatem

Gość gość
Ja i moje koleżanki prawie codziennie zmieniamy ubrania, ale nigdy w życiu używanych nie wkładamy do szafy. Pralke na odswieżanie i w 20 minut świeże :-)

Gość gość
Jak codziennie w innych ciuchach, to co? Ze nie piorą???? Chyba ze ty tak robisz???? i dociekasz . Sądzisz według siebie??????

Gość gość
człowiek zapyta a sami sie rzucają jak nie wiem :D wiem bo którzy moze mi mówili że tak robią

Gość gość
niby jak mam prać jak nie mam pralki? i niby jak mam wieszać w szfie jak nie mam? zastanowilo cie to krecie?

Gość gość
Ja chodzę 2 tygodnie w tym samych ciuchach

Gość gość
nie chcą być brudasami :O dziwne, co?

Gość gość
Ja tak robie i tez na kazdy dzuen mam inne perfumy i pomoge Ci to zrozumiec. Otoz nudzi mnie ten kierat dom praca i w kolko to samo i po prostu mam takie pasje kreatorskie i chcialabym je spozytkowac. Niestety nie mam czasu wiec chociaz w ten sposob moge sobie urozmaicic dzien. Nie lubie tez pic codziennie takiej samej kawy. Tylko raz z pianka, raz ze skondensowanym mlekiem, raz czarna. Po prostu nie lubie jak jest nudno i w kolko to samo, lubie zmiany innowacje i na tyle na ile moge wprowadzam to w czyn poniewaz w kolko robienie jedzenie ubieranie czy pachnienie mnie zwyczajnie nudzi i mam tego dosc. Nie robie tego dla kogos tylko dla siebie. Kumasz?

Gość gość
Nie wyobrazam sobie ze codziennie przez nastepne 20 lat chodze w kolko w tym samym pachne tym samym mam te same meble i wszystko do obrzydzenia to samo. To jest straszne. Musi byc odswiezenie bo zadusilabym sie w rutynie.

Gość gość
Czesto mam tak ze juz nie mam motywacji, inspiracji ze wszystko juz bylo i mi sie przejadlo. Kiedys inspirowalo mnie i motywowalo np odkrywanie zapachow, czytalam artykuly o skladnikach o pracy perfumiarza, ksiazki na ten temat i to byla odskocznia. Ale posiadalam juz ponad 100 roznych perfum, aktualnie ponad 40 szt i juz mnie to znudzilo. Potem znalazlam inna inspiracje chcialam sie nauczyc biegle mowic w jezyku niemieckim i to bylo pasja. Ale tez juz to osiagnelam i zbrzydlo mi i zajelam sie swiatem mody ...i tak w kolko cos innego do wyczerpania tematu bo trzeba miec odskocznie od rutyny.

Gość gość
Pewnie jak ktos ma rodzine dzieci to jest jego inspiracja to zajmuje sie nimi ale jak jest singlem to musi jakos zagospodarowac czas zamiast siedziec i sie smucic co nie?

Gość gość
Ja tylko raz cos zakladam i wrzucam do pralki. Nie zaloze drugi raz noszonej rzeczy. Chyba ze to jest plaszcz.

Gość gość
Moim zdaniem, ważne jest tylko to, aby ubrania były czyste i oczywiście w dobrym stanie (nie zniszczone). To w jakich konkretnie ubraniach ktoś chodzi do pracy, jest bez znaczenia.

Gość gość
10:49 Bez dzieci byś się smuciła? Oj ty pustaku :D

Gość gość
nie chcą być brudasami? aha czyli jak zakłada się ten sam ciuch dwa dni pod rząd bez prania to jest się brudasem ale jak ten sam ciuch nieprany za parę dni to już jest wszystko ok

Gość gość
Z******ta logika. Mój znajomy ze studiów nosił te same spodnie i te sama bluzę przez 2 lata.

Gość gość
Ale co, śmierdzą? Bo dopóki nie, to wszystko jest w porządku. Ja np. jak przychodzę do domu to od razu się przebieram w legginsy i koszulkę albo bluzkę, której bym nie założyła do wyjścia. Jak mam np. dwa zajęcia w ciągu dnia, to jestem w tych ubraniach tylko max 4 godziny i co, mam już prac te ubrania tylko dla zasady skoro są czyste? Wiadomo, że koszulkę na siłownię czy do biegania zmienia się po każdym użyciu, bo tam człowiek się poci, ale jak nie wykonuje żadnego wysiłku fizycznego, to niea takiej potrzeby, żeby po 3 godzinach noszenia już prac. Też zależy kto jak się poci, nie mierz wszystkich swoją miarą, może twoj pot jest śmierdzący, ale niektórzy nie mają takich problemów i mogą sobie pozwolić na to, żeby nie prać spodni i bluzek po każdym założeniu.

Gość gość
Każdy pot śmierdzi. Ludzie którzy piszą że ich nie widocznie nie spocili się mocno po prostu.