Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo chory i nie mam chęci do życia

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie, choruję na wiele chorób m.in. jest to : grzybica ogólnoustrojowa, trądzik, hemoroidy i od kilku dni boli mnie serce. Moja dieta to praktycznie same warzywa albo jakieś papki typu płatki jaglane na wodzie, przez co nie mam na nic energii, ciągle chce mi się spać i nie chce mi się żyć. Trądzik próbowałem leczyć, dermatolog przepisał mi antybiotyk po kórym mam te grzybice. Mam to na jezyku, genitaliach i chyba w calym ukladzie pokarmowym. Na hemoroidy stosowalem posterisan i pomagalo sle nagle znowu sie pogorszylo. Jutro ide do lekarza z ta kandydoza, z hemoroidami chyba jeszcze sie nie odwaze.. Juz nawet nie wiem co mam robic, ciagle pojawiaja sie jakies nowe dolegliwosci. Do tego chyba mam depresje... Byl ktos z was kiedys w podobnej sytuacji? Co zrobiliscie zeby sie nie zalamac?

Gość gość
Mialam podobnie, choroby podobne plus nadczynnosc tarczycy i smierc mamy, utrata pracy. Wyleczylam sie. Aby to zrobic przejdz na diete Dobrowskiej lub post Daniela ale musisz sie trzymac scisle od min. 3 tyg. w Twoim wypadku do 40 dni. Potem wychodzenie. Najlepiej pod kontrola lekarza. Plus codziennie cytryna, coet jablkowy, greposept lub citrogrept

Gość hejnal
do lekarza a nie sie uzalasz nad soba

Gość gość
Zachęcamy też do wizyty w urzędzie pracy.