Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów.

Polecane posty

Gość gośćnshhd
Czyli uata to taka pochwa z jezykiem? Tyle roznic?

Gość gość
Dla mnie zawsze jest tylko pochwa i czasem pupa. Wkładanie do ust nie wchodzi w rachubę.

Gość Harderrrrrr
Bejbi, ja zaś lubię posuwać suczki w anala ! Uwielbiam jak od tylu jaja obijają się o mokrą pipeczkę. To mnie kręci najbardziej a odczucia nieziemskie jak mogę dopchnąć do końca w pupeczkę

Gość gość
""A nawet przyjemniejszy. Nikt z was nie mogl napisac,ze w pochwie jest mu przyjemniej bo by sklamal. Ja prosilam aby ktos wytlumaczyl dlaczego pochwa daje slabsze odczucia, duzo slabsze jak ktos tam napisal." W POCHWIE JEST PRZYJEMNIEJ NIZ W USTACH. POCHWA NIE DAJE SLABSZYCH ODCZUĆ. Twój problem to taki, że chcesz wytłumaczenia czegoś czego nikt nie twierdzi. ZATEM TYLKO W TWOJEJ CHOREJ GLOWIE JEAT TAK JAK PISZESZ.

Gość gość
Seks oralny daje intensywniejsze doznania, tak wiekoszc z Was napisla. Pochwa skupia sie bardziej i wlasciwie tylko trzonie,,tak? A zoladz nie ma stymulacji, czyli nie otrzymuje tych najlepszych odczuc. Tak sobie mysle,ze gdyby zoladz byla objwtw pochwie i intensywnie dotykana sciankami, to faceci konczyliby po paru *****ch. Czy to jest powodem? Dla ktorego seks oralny jest dla awas taki przyjemny? Tak.jak.u Nas najwazniejsza jest lechtaczka tak i u Was zoladz. Pochwa jej po prostu nie pobudza??????

Gość gość
"Seks oralny daje intensywniejsze doznania, tak wiekoszc z Was napisla." BZDURA, że większość, a może nawet nikt tak nie napisał no chyba, że prawiczek co pojęcia o seksie nie ma

Gość gość
W prawie kazdej odpowiedzi jest tak napisane. Panowie prosze Was jeszcze raz, ostatni. Powiecie i wytlumaczycie mi, dlaczego w ustavh macie intensywniejsze odczucia? Przyjemniejsze? Prosze. Jak glupiej. Jak to sie rozni i rozwinie ktos intensywniejsze"? Prosze.

Gość gość
Ja tam w ustach nie mam przyjemniej niż w cipce. I to pisze jako facet mający do tej pory 5 partnerek seksualnych - wszystkie brały do buzi i robiły to wg mnie sprawnie. I tylko 1 bez połyku. Za to w cipkę było ze wszystkimi o niebo lepiej, ta różnorodność pozycji.

Gość gość
Ani też nie czuje intensywniej pieszczot ustami wobec odczuć jakie czuje w cipce

Gość gość
Czyli w pochwie slabiej czujecie dotyk , stymulacje?

Gość gość
gość 2018.10.21 Potwierdzam, cipkę to jest to!! Usta są jako urozmaicenie, wstęp, czasem koniec, ale cipka jest the best! A jak partnerka wie do czego mogą służyć mięśnie kegla i potrafi nimi operować, to jest mega zabawa!! ;)

Gość gość
Gdybyscie mieli to porownac,opisac?

Gość gość
Mniej roboty..a skutek taki sam....