Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pigging nowym okrutnym trendem w randkowaniu?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Natknęłam się właśnie na artykuł dotyczący piggingu: https://kobieta.wp.pl/coraz-wiecej-ofiar-piggingu-to-nowy-okrutny-trend-randkowy-o-ktorym-musisz-wiedziec-6307296288917633a Sama jestem zszokowana, po raz pierwszy słyszę o takich akcjach. Ciekawi mnie jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Czy słysześlicie o tym zjawisku? Czy może sami zetknęliście się z tym tematem? Czy tylko kobiety mogą być pokrzywdzone, czy również i męzyczyzn ten temat może dotyczyć?

Gość gość
Rowniez pierwszy raz o tym slysze. Czego to ludzie nie wymysla

Gość gość
Patrząc po tym ile osób w internecie oszukuje nt. swojego wyglądu to nic mnie już nie zdziwi.

Gość gość
pierwszy raz spotykam sie z taka nazwa

Gość brokeninside87
:D:D:D:D lol

Gość gość
Jako gruba i brzydka baba miałabym tyle samoswiadomosci żeby wiedzieć że nie spodobam się jakiemus przystojnemu obcokrajowcowi...

Gość gość
Ale dlaczego mieć od razu o sobie złe zdanie? Jednak fakt, dużo się mówi, żeby uważać w znajomościach przez internet, a nadal znajdą się ludzie, którzy nabierają się na takie akcje tak samo jak na spam na mailu.

Gość gość
To nie kwestia złego zdania a prawidłowy osad rzeczywistosci który może uchronić przed konsekwencjami. Naprawdę ktoś o wyglądzie morswina sądzi że wzbudzi pożądanie w przystojnym facecie? Klika zdań i już big love z wysyłaniem pieniędzy np? Głupich nie sieją.

Gość gość
A może i chude kobiety to spotyka? Jakby nie patrzeć to bez wzgledu czy kobieta chuda czy przy kości powinna uważać z kim się przez internetu umawia - i w sumie nie tylko kobiet się to tyczy - w końcu faceci też nie mają pewności czy kobieta po drugiej stronie wygląda tak jak na zdjęciu, itd.

Gość gość
Komu się chce bawić w taki rzeczy?

Gość gość
Ja pie...e faceci to gnoje

Gość gość
Śmieszniej będzie jak facet trafi na rzeczywiście niezbyt piękną partnerkę, ale ta będzie miała wysokie poczucie wartości i sama go oleje i nie przyjdzie na spotkanie, a on będzie myślał, że i tak na niego czeka. Wynik 1:1 :-D

Gość gość
byloby to pewnie i straszne, gdyby baby notorycznie mezczyzn nie wystawialy. podly i falszywy gatunek, dobrze sie dzieje.