Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam mam na imię Patrycja i 21 lat ,Moje pytanie wygląda tak 10,10,201 8 dostałam okres do 14,102018 r, okres trwał 4dni cykle mam co 28 dni .19.10.2018r współżyłam z partnerem doszedł we mnie ile szyją plemniki i czy mogę zajść w ciąze i na ile procent proszę o pomoc dziękuję

Gość gość
Nie miałaś biologii czy jak w szkole? :O Jesteś w 10 dniu cyklu, zakładamy że owulacje masz 14 dc a plemniki mogą żyć do 5 dni przed owulacją to - Tak możesz zajść w ciążę.

Gość gość
Wiecej, kazde wspolzycie moze zakonczyc sie ciaza, bo czasem dochodzi do uwolnienia dwoch komorek z dwoch jajowodow ze sporym odstepie czasu. Rzadko ale sie zdarza.

Gość gość
Przeciez parę dni temu juz to pisałaś!!!!!!!!!!!!!!

Zakładając, że owulacja występuje u Ciebie 14 dnia cyklu, do współżycia doszło 10 dnia cyklu. Istnieje niewielkie ryzyko ciąży, jednak nie da się tego wykluczyć, tym bardziej, jeśli doszłoby do przesunięcia w dniach płodnych. To czasem się zdarza.

Gość gość
Zawsze podczas każdego badania i zabiegów powinna być osoba bliska by pilnowała sterylności . A już jest około 100000 pacjentek zarażonych brodawczakiem ludzkim i innym syfem i kończy się kastracją. Również poronienia itd... To samo poród naturalny z mężem! CC jest dużym ryzykiem zdrowotnym! !!@

Gość gość
Nie tylko u ginekologa może dojść do groźnych zarażeń. Również laryngolog czy dentysta. I tam również powinna pilnować osoba bliska sterylności gdyż lekarze nie są uswiadomieni o możliwości zarażeń pacjenta skoro sami się zarażają.U nas sa pozarażani typ C watroby , gronkowiec itp.....

Gość gość
Ten zbok od badań dalej grasuje po forum, nie wierzę.

Gość gość
Dziewczyna ostrzega przed wprowadzeniem do cipki syfu w gabinecie a ty robisz z kogoś zboka. Kim ty jesteś by kogoś ośmieszyć zboczonym ginekologiem takim jak ten z Zabrza i gwałci badane dziewczyny bo są same podczas badań!

Gość gość
17.56 facet z czym masz problem że chodzą razem ma badania mają takie prawo by być razem. A tobie to przeszkadza dlaczego? Ciebie to dotyczy bo przy badaniu pacjentki nie masz kiślu w gaciach.