Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on wciaz pamieta o swojej ex

Polecane posty

Gość gość

I przywołuje ją w najmniej odpowiednim momencie. Na samym początku związku opowiedział mi szczegóły tamtego rozstania. Było ono aż w zeszłym roku! Potem nie miał nikogo, aż poznał mnie. Wspomina ją negatywnie, ale bardzo często i to mnie martwi. Np: dobrze że nie robisz tego tamtego, bo moja ex tak robiła...albo: dobrze że nie jesteś taka jak moja ex... . Prośby, żeby o niej nie opowiadał, nic nie dają. Czuję się porównywana z nią. Gdy powiedziałam, że pewnie niedługo do niej wróci, oburzył się, że nie, bo za bardzo go skrzywdziła. Mimo to codziennie o niej wspomina (jaka zła, niedobra). Jesteśmy razem krótko. Takie wspominki mnie unieszczęśliwiają... Skończyć związek? :(

Gość gość
Nie myslalem ze Ty opiszesz moja historie na tym forum . A co mam zrobic jak jej nie moge zapomniec tak szczerze to pod kazdy wzgledem byla lepsza od Ciebie i duzo lepiej obciagala szparke tez miala mniejsza i nie oszczedzala tak jak Ty, i dlatego nie moge jej zapomniec musisz ty sie w lozku duzo pokrawic

Gość gość
Prawda jest taka ze kazdy jak mial kilka ex to kazdy ma inna dla nas wartosc. Jak jestesmy malo ambitni i jestesmy np. Z ex po slubie ktory jest dla nas mierny to oczywiscie ze rzucimy wszystko dla ex ktory byl boski