Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydza mnie kobiecy okres

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat niedługo planuję się ożenić bo narzeczona jest w ciąży. Bardzo ją kocham ale jest coś co mnie totalnie obrzydza. Kobiecy okres. Jest to dla mnie tak paskudne że nawet gdy o tym piszę to chce mi się rzygać. Czuję wtedy wstręt do kobiety ona po prostu dla mnie śmierdzi. Moja partnerka jest czysta i dba higiene ale nie jestem w stanie tego przetrawić. Zresztą to nie chodzi tylko o nią. Pamiętam z domu rodzinnego moją matkę i siostrę jak miały okres. Też dbały o siebie nigdy od nich nie smierdziało ale jak przypomnę sobie szafkę gdzie trzymały kupione podpaski to aż mi się robi niedobrze. Nawet brzydziłem się wtedy wynosić śmieci bo wiedziałem ze tam są zużyte podpaski.Wtedy byłem nastolatkiem i myślałem że z wiekiem mi to przejdzie ale nie przeszło i wciąż mam wstręt do miesiączkującej kobiety. Na badaniach ciążowych wyszło że urodzi mi się córka nie wiem jak ją w przyszłości zaakceptuję jak będzie mieć okres. W ogóle przeraża mnie że żona będzie w połogu. Czasami jak robiłem jej minetę i naraz przypomniało mi się że tamtędy wychodzi krew miesiączkowa to od razu przestawałem. Czy wszyscy faceci tak mają. Piszcie śmiało.

Gość gość
Ja ciebie doskonalę bo też jestem facetem. Mnie też to strasznie obrzydza, moja dziewczyna brała nawet tabletki dla pozbycia sie okresu. Moja obecna partnerka ma 41 lat i na szczęście jest już po menopauzie bo bardzo młodo przekwitła. Nie dziwię się że w cerkwii nie pozwalają wtedy kobietom przystępować do komunii. Że jest nieczysta to mało powiedziane,jest po prostu wtedy syfiarą i krwawym szambem mimo najlepszej higieny. Nawet jeśli chodzi o zwierzęta to wolę psa niż sukę nie wyobrażam sobie cieczki, fuj.

Gość gość
Ależ wy jesteście niedojrzali emocjonalnie. A mnie obrzydza smród męskich nieumytych genitalii,spoconych stóp i zarostu czyli paskudne brody i wąsiska, ble. Sperma gorzej śmierdzi niż krew miesiączkowa.

Gość gość
Jak masz takie odczucia to nie żeń się chłopie,to bez sensu. Płać alimenty,spotykaj się z dzieckiem ale nie mieszkaj z żadną kobietą. Chyba że jest po menopauzie,czasem niektóre kobiety faktycznie młodo przekwitają jak to jest genetycznie uwarunkowane w tej rodzinie. Albo niech bierze tabletki na zlikwidowanie okresu.