Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zauroczyłam się w Robercie :)

Polecane posty

Gość gość

Jest tu może jakiś Robert? :)

Gość gość
Ale ja pytałam o Roberta :)

Gość gość
Zauroczyć się KIMŚ czyli Robertem. A zakochać się W KIMŚ, czyli w Robercie. Roberty są do d**y, niestety. Nie polecam. To są dupki totalne..

Gość długowłosa z papierosem
gość wczoraj Zauroczyć się KIMŚ czyli Robertem. A zakochać się W KIMŚ, czyli w Robercie. Roberty są do d**y, niestety. Nie polecam. To są dupki totalne.. x Trzeba zmienić te głupie zasady języka polskiego ;) Jakie to ma w życiu znaczenie? Zauroczyłam się i tyle :) Druga kwestia to to, że nie można oceniać człowieka po jego imieniu. Taka jesteś przemądrzała a nawet tego nie wiesz? Znam wielu różnych Robertów. Ale jeden naprawdę mi się spodobał. Pierwszy raz od dawna ktoś zrobił na mnie aż takie wrażenie :) Odważny, kulturalny i męski :) Może jakimś cudem tu jest, skojarzy, że to o nim i odpisze :) Robert, jeśli tu jakimś cudem jesteś, wiedz, że bardzo chciałabym Cię lepiej poznać :)

Gość Biedronia
mam mydelko 2 za 3.99 normalnie jest 4, 30 git funfel sztuka ,bierz bo się oplaca, dzień dobry tu Robert :classic_cool:

Robert, którego poznałam, nie robiłby takich głupich żartów :) Wydawał się mężczyzną z klasą, na poziomie :) Widać to było nawet w rozmowie z nim :) Bardzo mnie zaciekawił swoją osobą :) Poza tym, świetnie tańczył :) Gorący facet :) Rozmarzyłam się... :) Nie ukrywam, że bardzo chciałabym go lepiej poznać :) Nie chodzi o Roberta Biedronia, więc możesz stąd spadać, podszywie :)

Gość gośćSylwias
nie lubię imienia Robert

Ja też kiedyś nie przepadałam za tym imieniem. Ale odkąd poznałam akurat TEGO Roberta, bardzo przyjemnie mi się to imię kojarzy :) Może przesadzam z tym zachwytem, ale naprawdę dawno nikt nie zrobił na mnie aż takiego wrażenia :) Marzę o tym, żeby go jeszcze spotkać :) Może za tydzień będzie okazja :) Chciałabym :)