Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to kalkulanci i smiecie

Polecane posty

Gość gość

A kobiety coraz madrzejsze ze nie wiaza sie z nimi bo wola samotnosc

Gość gość
Ja mam 37 lat i w moim otoczeniu wiekszosc kobiet ma fajnych mężów którzy im pomagają i to dużo. Ja trafilam bardzo źle niestety i praktycznie jestem sama od 4 lat ze wszystkim. Jest mi bardzo przykro

Gość gość
Taaaa pomagaja :D wierz w to co gadaja a prawda jest zupelnie inna.

Gość gość
Własnie przez takie szmaty jak ty wolę żyć w pojedynkę,wszystkie jesteście tak samo tępe,tylko wam kasa w głowie i zero pomocy z waszej strony.Może lepiej powiedz nam komu dałaś d**y.Pewnie ten cię olał i teraz psioczysz,głupia d***** :D Baby coraz madrzejsze?Dobry żart,jesteście coraz głupsze i nie ma sensu temu zaprzeczyć ;)

Gość gość
I co z tego skoro żyć bez nich nie umiecie? Bez kobiet możecie sobie gruche zwalić co najwyżej wiec jesteś hipokryta.

Gość gość
chlapie toto jadem na lewo i prawo, na oslep, a potem zdziwienie, ze nikt normany nie chce sie na dluzej z takim jadowitym gadem zadawac:D ale skoro taki jadowity babiszon kazdego zatruwaniem zniecheci, to co to niby za wybor? chcialby inaczej, widac to w wylewajacej sie frustracji, ale nikt nie bedzie hodowal takiej gadziny, wiec nie ma wyboru i zostanie sama... wybieraja ci co maja na tyle inteligencji, zeby zostawic trucicielke, nie trucicielka:D