Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz i jego mama

Polecane posty

Gość gość

Moj mąż chce iść na wybory tylko wtedy kiedy jego mama będzie. Robi w komisji i on chce zobaczyć jak pracuje bo lubi tak patrzeć. Sprawia mu to radość. Tak samo jak był dzieckiem to lubił patrzeć. Śmiałam się bo to dziwne a on twierdził że jest ode mnie bardziej rodzinny. Ale ze mną i z synem nie spędza dużo czasu. Jak kończy wcześniej to jeździ do mamusi. Jak robiłam to nigdy nie odwiedził mnie natomiast jego tata tak. To dla mnie takie niedojrzale. Ale cóż. Dowiedziałam się że przez to że nie obchodzi mnie jak wygląda jego mama siedząca na krzesle nie jestem rodzinna. Co za maminsynek. Przyznam się że trochę jestem zazdrosna chyba albo czuje się po prostu "druga". To nie pierwszy raz coś przykrego mi mówił. Mówił mi jeszcze ze mama zawsze jest najważniejsza kiedy nam się urodził synek a ona mówiła do niego ze jest mamą to on ze jej instynkt macierzyński się zbudzil i jemu to nie przeszkadza. Jak bym wiedziała że taki jest to nie wiem czy bym z nim brała ślub.

Gość gość
Tak często jest jak mama podświadomie nie daje zgody na odejście dziecka. Poczytaj o triadach rodzinnych, takich gdzie syn dla mamy jest "partnerem" zamiast dzieckiem. To można naprawić, lub poprawić. Np. na ustawieniach Hellingerowskich.

Gość gość
Twój synek po ożenku powinien zapomnieć o tobie na wieki, matka to inkubator:), a żona to jedyna rodzina, rozwody są legalne, na szczęście.

Gość gość
14:28 nie o to chodzi ale nie chciałabym żeby jego żona się kochanka. Żeby on jej powiedział że nie jest rodzinna bo nie chce jechać do mnie. To nie ma sensu. Powinien jej dać na pierwszym miejscu i dorosnąć a nie zachować się jak 5 latek bo chce mamusie zobaczyć w pracę. Albo jeździ do mamy kiedy maja rocznice a na dzień matki chce zabrać swojego syna do mnie bym czuła się znowu mamą małego dziecka.