Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga od braci

Pikantne wiadomości od

Polecane posty

Gość Kinga od braci

Brata mojego chłopaka! Jestem z moim K. od ponad roku, obydwoje mamy po 26 lat. Jest fajnie i kocham go mocno, myślimy o zamieszaniu razem. K ma brata, który jest 4 lata starszy. Wiedziałam, że mnie lubi, może nawet ze mu się podobam. Wczoraj wieczorem wypisywał do mnie wiadomości ewidentnie sugerujac, że powinniśmy się przespać zanim przeprowadzę się z moim K! Nie wiem co mam robić, dziś kolacja u rodziców K, mam nadzieję, że nie będzie jego brata, bo chyba zapadnę się pod ziemię...

Gość Kinga od braci
Czy myślicie, że powinnam powiedzieć K o tym? Czy nie wipeprzac się w ich relacje??

Gość Kinga od braci
Właśnie dostałam wiadomość, że wysyłał to po pijaku, ale wszystko co napisał jest prawdą. Chyba będę musiała wynikać się z tej kolacji. Podpowiedzcie coś proszę

Gość Kinga od braci
Byłam na tej kolacji i było mega niezręcznie. Brat K tak podejrzliwie się do mnie uśmiechał. Po kolacji zaoferowałam, że pozmywam naczynia a on zaraz poleciał za mną. Przy wycieraniu talerzy, specjalnie niby przypadkiem dotykał moich dłoni :0 Nadal nie wiem co powiedzieć chłopakowi... I czy w ogóle to zrobić. Tak piszę, żeby się wyglądać chociaż liczyłam na jakieś podpowiedzi. Ach

Gość gość
Masakra ewidentnie brat k chce z tobą sexu i wykorzystuje fakt bycia bratem widzi że Tobie zależy na jego bracie.Stosuje podła manipulacje hmm ja bym to inaczej zagrał.Krzyknal bym a i wiadomości pokazał swojemu facetowi.Ja bym zareagował gniewem nie ważne kto ale to dotyczy kobiety która jest ze mną.Jezeli ma jaja Twój facet to zrobi z tym porządek.Musi bo jesteś z nim.Proste.

Gość gość
Daj mu d**y i tyle.Zasaj k***ska z połykiem.Bedzie fajnie.Moze zrobi ci lepiej.I znim zostaniesz.Albo się odwali od ciebie.Niemow nic K.