Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko mija miłość?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy mi to przejdzie? Rozstałam się z nim i nie chcę zapominać, ale to tak boli kiedy pamiętam.

Gość gość
To nie była "miłość", ona nie boli . Cierpienie rozstania będzie "bolało" tak długo, jak długo zechcesz. Nikt inny tego za ciebie nie zrobi. Proste, prawda?

Gość gość
Miłość nie mija jeśli jest zmuszona zostać zapomniana. Usypia na dnie serca i tam sobie cichutko, leciutko, mieciutko oddycha. Może się stać że nie zostanie wybudzona, że będzie spała na wieki na dnie serca ukryta niczym skarb i wielka tajemnica :)

Gość gość
Nie rozumiem, rozstanie z kochaną osobą nie boli? Boli i to była miłość. Wiem, że to zależy ode mnie, ale ja nie chcę zapominać. Oglądam zdjęcia, wspominam. Pławię się w tęsknocie i bólu. Oszaleję niedługo.

Gość gość
a przecież rozstałaś się z nim...

Gość Gość
Dnia 21.10.2018 o 14:43, Gość gość napisał:

Miłość nie mija jeśli jest zmuszona zostać zapomniana. Usypia na dnie serca i tam sobie cichutko, leciutko, mieciutko oddycha. Może się stać że nie zostanie wybudzona, że będzie spała na wieki na dnie serca ukryta niczym skarb i wielka tajemnica 🙂

Jak ładnie napisane, ciekawe czy autor tu jeszcze zagląda? Mam na dnie serca właśnie taką miłość 

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jak ładnie napisane, ciekawe czy autor tu jeszcze zagląda? Mam na dnie serca właśnie taką miłość 

Dnia Sunday, October 21, 2018 o 14:43, Gość gość napisał:

Miłość nie mija jeśli jest zmuszona zostać zapomniana. Usypia na dnie serca i tam sobie cichutko, leciutko, mieciutko oddycha. Może się stać że nie zostanie wybudzona, że będzie spała na wieki na dnie serca ukryta niczym skarb i wielka tajemnica :)

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja tez mam na snie serca taka milosc.

Ciekawe kiedy zostanie "wybudzona"? Moze jak Go spotkami kiedys i spojrze w oczy.

Gość Gość

Czasem nie mija wcale.

Gość gość

Mija, mija. Poznajcie się wzajemnie, ale dokładnie...   

Gość Gość

Moja ..nie mija, zostaje zabita, zaduszona, stlamszona. Wystarczy jeden znak i znów może zacząć kwitnąć. 

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Moja ..nie mija, zostaje zabita, zaduszona, stlamszona. Wystarczy jeden znak i znów może zacząć kwitnąć. 

chory, niewyzwolony umysł

Gość Gość
11 minut temu, Gość gość napisał:

chory, niewyzwolony umysł

Ja nim steruje 🙂