Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczere wyznanie 38 letniego faceta.

Polecane posty

Gość gość

Jestem po rozwodzie, mam dom, zarabiam całkiem nieźle, alime ty mmnie nie niszcza, dobre stosunki z ex i ogólnie wszystko super . Chciałbym się jeszcze związać z kimś na stałe i nie ma normalnych kobiet. Chętne są ale każda jest jakaś zj****a na swój sposób. Póki co spotykam się tylko na sex.

Gość gość
Wszędzie gdzie się da. Od portali po puby i koleżanki koleżanek.

Gość gość
Wszędzie czyli nigdzie. :)

Gość gość
To jest twoja sprawa co robisz ale nie szkoda ci twojego ego, ambicji, szacunku wobec samego siebie? Ja bym tak nie mogła postepowywac.

Gość gość
Ale bardzo bym chciał znaleźć jedna kobiete. No ale nie ma normalnych, a potrzeby są. Z resztą jak nie ja to inny. Raczej sa do tego przyzwyczajone. Problem jest taki że albo zostały same dziwne, albo jakieś pokiereszowane przez życie.

Gość gość
W ciągu 2 miesięcy byłem na 6 randkach z sympatii. Żadna mi nie przypadła do gustu.

Gość gość
No i co, że one sa przyzwyczajone. A ty ch*ja na śmietniku znalazłeś, puszczalska męska dziwo ? :O

Gość gość
Sa pokiereszowane po zwiazkach z takimi poyebami jak ty :O Żona też cie z jakiegoś powodu kopnęła w doope, nie ?

Gość gość
Potem strach się z takim zadać do zwiazku, bo koleś z takim przelotem, na fiucie wszystkie syfy tego świata roznosi.Fuj.

Gość gość
Po pierwsze nikt nikogo nie kopnął w d**e. Kulturalnie, razem i w sposób przemyślany stwierdziliśmy że lepiej będzie się rozstać. Tak, możliwe są takie rozstania. Dwa. Jak mogą być pokiereszowane przez takich jak ja jak one zgadzają się na sex na 1 czy 2 randce. Trudno to nazwać związkiem. Już nie wspomnę że nieraz im się bardziej chce mi z mi.

Gość gość
Odpuściły już sobie uczucia i dlatego ida do wyra z byle kim. Tak samo jak ty. No i co, że kulturalnie sie rozwiodłeś ? Ale sie rozwiodłeś, czytaj: baba miała już ciebie dosyć skoro pozwoliła ci odejść (albo sama odeszła) - jak pięknie byś tego nie opisywał.

Gość gość
Mieliśmy inne priorytety w życiu. Ani lepsze ani gorsze. Po prostu inne.

Gość gość
No rozumiem ale tobie mężczyźnie jak i nam kobietom trudno jest znaleźć kogoś normalnego porządnego. Najważniejsze to kto co ma w głowie i sercu a reszta to tylko dodatki. Oj raczej tutaj spokojnie nie popiszemy.

Gość gość
Sam stajesz się mniej wartościowy przez zaspakajanie swoich potrzeb w ten sposób, przynajmniej w moich oczach. Może wśród facetów dalej panuje przeświadczenie, że to kobieta powinna szanować swoje ciało nie facet- jednak coraz częściej spotykam poukładane i porządne kobiety, które coś osiągnęły w życiu, które są atrakcyjne, zabawne i mają na prawdę dużo do zaoferowania i nie są zainteresowane mezczyznami, którzy "wkładają wszędzie gdzie się da"... Teraz panuje jakaś dziwna moda na uprawianie seksu bez uczuć, albo friends with benefits. Każdy ma swoje potrzeby i jestem w stanie to zrozumieć ale czy gdy poznajecie nową osobę nie patrzycie na jej wartości? Czy nie kręcą was osoby trochę "trudniejsze" do zdobycia? Kobiety też tak postrzegają mężczyzn, albo przynajmniej chcą ich postrzegać jako wyzwanie, a nie czuć że oddają się komuś kogo wymagania są tak niskie, że pewnie uprawiał seks z trzema różnymi kobietami w tym tygodniu.

Gość gość
Ja będę 38 letnim prawiczkiem, gdzie ta kolejka dziewczyn?!

Gość gość
Autor. Za duża wagę przykładzie do seksu. Nawet pomijając ta kwestię to trudno znaleźć kogoś normalnego, tak normalnie po ludzku. Albo "nienawidzace facetow", albo Zosie Samosie albo chorobliwie ambitne albo pracoholiczki

Gość gość
Są i jeszcze normalne kobiety do normalnego porozmawiania.

Gość gość
Wszędzie tylko musisz na taka trafić i z tym jest gorzej.

Gość gość
To mnie rozmieszylas:) Tak , właśnie najtrudniej trafic. Gdzies sie poukrywaly lub dobrze kamufluja.

Gość gość
Kogo ty szukasz???tak szczerze???

Gość gość
Kobiety. Kobiety która może dac to wszystko co kobietą może dac mężczyźnie.;) No wiesz o co chodzi....Dom z ogrodem i huśtawka ma trawniku, dziecko, pies, obiad, sex, szpilki w korytarzu, zdjęcia na ścianie ze wspólnych wakacji, zapach perfum, PMS-y co miesiąc itp itd.

Gość gość
To dobrze ze chociaż ciut się rozweseliles.

Gość gość
Fajny opis. Skąd jesteś autorze?