Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam się useksualnić?

Polecane posty

Gość gość

Lubię inteligentnych, miłych i ciepłych mężczyzn. Jednak oni wiecznie rozpamiętują swoje byłe dziewczyny, rozmowa z nimi kończy się dla mnie na relacjach czysto koleżeńskich a jakikolwiek przejaw logicznego i krytycznego myślenia z mojej strony z automatu skreśla mnie jako obiekt romantycznej miłości. Zawsze posiadałam wygląd, który pozwalał mi wyróżnić się z tłumu, ale nigdy nie używałam go w celu seksualizacji mojej osoby. Czy gdybym zaczęła ubierać się bardziej wyzywająco i seksualnie to nagle ktoś zacząłby myśleć, że nie jestem osobą, z którą można by przeprowadzić inteligentną rozmowę a taką się zafascynować i napędzić chęć zdobywania? Wbrew pozorom nie mówię tu o seksie. Uważam, że pożądanie to jeden z elementów przez który mężczyźni decydują się na związek

Gość gość
Gofno nas to obchodzi him ty patologiczna idiotko

Gość gość
jak przeklinasz to przynajmniej przestrzegaj zasad ortografii

Gość gość
pamiętaj , że patrzymy na tyłek i chcemy go zdobyć .

Gość prawi 124
My faceci też musimy się powstrzymywać by nie wyjść na zboczeńców. Oczywiscie, niektóre panny jak ( seksmasterka) ubierają się jak szlaufy.. Najważniejszy jest dobór stroju i makijażu

Gość gość
Mam na myśli klasyczną seksualność - nie pokazywanie wszystkiego za pierwszym razem, ale raz mini, innym razem dekolt, innym razem mocniejszy makijaż

Gość prawi 124
PRzyklad poniżej https://www.youtube.com/watch?v=pzqwT2yWFBM Dziewczyna nie budzi negatywych emocji ,a jednocześnie jej ubiór działa na wyobraznie, dlatego , że nie wydaje się tandteny i odpustowy. Bazarowy styl zawsze będzie działał odpychająco

Gość prawi 124
Można pokazać niemal wszystko , ale trzeba zrobić to stylowo ..!! Nie ubierać się jak cyganka .. Korale , tona tapety, długie paznokcie , szpilki , pełno różowego , zielonego , czerwonego .

Gość gość
kobieta powinna podkreślać swe cudne krągłości

Gość gość
prawi, czy wszystkie Twoje propozycje dotyczą siłowni? Myślałam bardziej o czymś takim : https://www.google.pl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fi.dailymail.co.uk%2Fi%2Fpix%2F2015%2F08%2F07%2F22%2F2B2C5DD100000578-0-image-a-73_1438981437408.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Ffemail%2Farticle-3189879%2FSinger-Ariana-Grande-debuts-fragrance-pretty-pink-perfume-campaign.html&docid=hwT0_C9DsVfs7M&tbnid=TbqlK6LRS-EAoM%3A&vet=10ahUKEwiT0-TGhZjeAhWHqaQKHUnhClMQMwhaKBYwFg..i&w=634&h=820&bih=626&biw=1366&q=ariana%20grande%20perfume%20commercial&ved=0ahUKEwiT0-TGhZjeAhWHqaQKHUnhClMQMwhaKBYwFg&iact=mrc&uact=8

Gość gość
coś w stylu Ariany Grande...

Gość prawi 124
niestety mini nie podkreśla tak fajnie tyłka jak legginsy ..

Gość gość
a kobiety się dziwią czemu im tyłki liżemy

Gość gość
mini jak chce nogi pokazać a leginsy jak tyłek

Gość gość
jak poskacze na prąciu to też się wyćwiczy

Gość gość
nie lubię spodni a tym bardziej legginsów

Gość gość
szkoda bo wyglądacie w nich bosko , zwłaszcza tych udających skórę . w białych też wzroku nie można oderwać od Was .

Gość gość
dlaczego czarne ? To proste czerwone , różowe mini to kicz

Gość gość
nie każda mini musi wyglądać kiczowato

Gość gość
to może inaczej - podawajcie zdjęcia dziewczyn, które waszym zdaniem wyglądają ponętnie, ale nie wulgarnie i kiczowato *** poza tobą prawi - tobie podobają się głównie stroje treningowe a nie ma bata abym taką szmatę na siebie założyła :)

Gość gość
Jak można dawać za przykład wygląd dziewczyny, która urodziła się w superbogatej rodzinie, ma najdroższe ciuchy, dentystę, fryzjerkę (tony doczepianych włosów, bo w rzeczywistości ma króciutkie i rzadkie bardzo), dyplomowane kosmetyczki, które zamawiają jej najdroższe kosmetyki, kremy, podkłady, sztuczne rzęsy i eylinery Itd. Itp. ;)

Gość gość
Ponieważ taki wygląd kobiety ze sztabem kosmetyczek i fryzjerów jest dla mnie łatwiejszy do uzyskania?