Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaJestemGłupia

Jestem załamana,nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość ChybaJestemGłupia

Mam już skończone 25 lat,jestem chora psychicznie,mam rente ale narazie mieszkam z rodzicami ale co potem? Jestem po gimnazjum bo zawodöwki nie zdałam ze względu na tą chorobę,potem poszłam do technikun i też nie zdałam w wieku 17 lat.Następnie zapisałam się do liceum dla dorosłych i również nie zdałam,później do innego liceum dla dorosłych i również nie zdałam,innego liceun i też nie zdałam.Jestem załamana i zastanawiam się nad liceum ekscernistycznym przez internet czy coś takiego,ale nie wiem czy zdam u mnie ciężko z nauką a szczególnie z matmą,fizyką i chemią.Już sobie myślę że mam dyskalkulie albo coś z głową ale dziwne bo robiłam badanie głowy 2razy eeg i raz tomografie i wychodziło że wszystko jest okej,więc nie wiem.Zawsze z matmy miałam ledwo dwa i chodziłam na dodatkowe i brałam korepetycje.Pomóżcie mi co mam zrobić to wszystko mnie przerasta

Gość gość
Typowa kobieta jesteś. Was wszystko przerasta, łącznie z życiem. Daj doopy jakiemuś idiocie, zalicz kontrolowaną wpadkę i niech cię utrzymuje.

Gość ChybaJestemGłupia
Ale ja jestem aseksualna,nie potrzebuje faceta i nienawidze dziecek.

Gość ChybaJestemGłupia
Ponadto nie interesują mnie ludzie i takie rzeczy jak ślub,malowanie się i takie tam.Jestem raczej nietypowa,ta inna i w dodatku chora.

Gość gość
prosisz o pomoc ,podaj datę urodzenia to może wiele wyjaśnić i piszę bardzo serio,po tym dopiero można rozważać uszkodzenia lub niedobory które mają ważny wpływ na sferę psychiczną wiem co piszę!

Gość ChybaJestemGłupia
Eee tam data urodzenia nie ma znaczenia

Gość gość
to naprawdę jesteś głupia i nic ci już nie jest w stanie pomóc połóż się na progu i wyj to za ciebie ktoś podejmie decyzję powodzenia!!!