Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość636

Narzeczona odmawia

Polecane posty

Gość gość
Zwierzęciem trzeba byc - pisze to facet. Kretynka jakich mało, szkoda wchodzić w dyskusję. Są uczucia wyższe niż myślenie brudna c**a.

Gość gość
Obmawia czasem kobieta czasem facet różnie bywa. Mąż jak wraca po 15 godzinach pracy też nie ma ochoty na sex js po jakimś wyjątkowo ciężkim dniu też nie. Nadrabiamy kiedy indziej

Gość gość
Dziękuję za życzenia nie trzeba , mój facet mnie podnieca w odpowiednich do tego sytuacjach - życzę ci żebyś nabrała empatii

Gość gość
No wlasnie bo trzeba sie dopasowac w tym temacie i naczej on chce ty nie i na odwrot potem pretensje glupoty.

Gość Wojciech2323
Jak można się śmiać z czyjeś śmierci? Masz upośledzona empatię

Gość gość
Tylko zwierzęta bez uczuć potrafią się rypac przy czyiś zwłokach.

Gość gość
czemu tak po niej jedziecie, powiedziała jak jest u niej i co myśli na ten temat. Ma do tego prawo, a wy po niej cisniecie. Są osoby które popęd seksualny maja cały czas. I mogą uprawiać seks codziennie po 5 razy i zawsze maja ochotę są bardzo aktywni selsualnie. A są osoby co raz na tydzień i nie potrzebuja wiecej ( dlatego tez odmawiają) Wiadomo jakas tragedia czy cos rozumiem odmowa albo pogorszony stan zdrowia bo różnie bywa. Ale według mnie powinienes z nią porozmawiqc i zapytać się czemu zaczęła odmawiać. Każdy ma swoje potrzeby i musicie sie dogadywac i uzupełniać. Usiadz przy kolacji z nią czy na spokojnie gdzies i porozmawiajacie. Powodzenia.

Gość gość
To że TY tak masz że masz duży poped i nigdy nie odmawiasz to nie znaczy że kazdy, kto ma duzy popęd nie odmawia :D nie jesteś definicja popędu :D Ja się kocham codziennie po kilka razy mam ogromny popęd a mimo to odmawiam raz na ruski rok.

Gość gość
Jade po niej bo ocenia innych i krytykuje, wmawia innym jaki mają popęd i wyśmiewa się z tego że ktoś nie umie uprawiać sexu w chwili śmierć kogoś bliskiego. No przepraszam ale idiotka jakich mało.

Gość Spokogość2345
No dokładnie z ta śmiercią przesadziła,*****aj się jak chcesz suko ale wyśmiewać się? Jesteś ściera i niczym wiecej

Gość gość
To może cos przeoczylam. Wiadomo ze przy tragediach itp można odmówić gdy oaoba nie czuje się na siłach. I są osoby które poczuja się lepiej poprzez uprawianie seksu bliskosc w lozku i zapomnienie a osoby które po prostu z niego zrezygnują na jakiś czas póki nie dojdą do siebie i tyle. Ale odmawianie gdy nie zma partner powodu. I kobieta nie mówi czemu. Gdzie są juz dość długo razem. Radze porozmawiać tak jak pisalam wczesniej i wyjaśnić.

Gość gość
20.53 jada tylko te co obuzaja sie ze jak mozna czesto sex uprawiac,widac cos boli hehe Baby tak maja jak sie wk*****a to wyzywaja mnie jak co boli tez wyzywam hah

Gość gość
Zamknij się szmato to nie temat o tobie

Gość gość
Nie, jedziesz które powiedziała że odmawiają z ważnych powodów.jestes zerem