Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Nie musi miec ochoty na seks.

Polecane posty

Gość Rescator555

Kobieta nie musi miec ochoty na seks, chociaz oczywiscie jest fajnie, jesli ja ma. Wystarczy, ze ma ochote zrobic dobrze swojemu facetowi. Bo wiadomo, ze potrzeby seksualne kobiet sa zwykle nizsze niz potrzeby mezczyzn. Ale oczywiscie, jesli trafi sie sytuacja odwrotna, to on tez nie powinien jej zaniedbywac.

Gość gość
O boziu, jakąś nutkę empatii wreszcie idzie wyczuć w Twej wypowiedzi. Szok!

Gość gość
A skąd wiadomo, że potrzeby seksualne kobiet są niższe od potrzeb seksualnych mężczyzn? Popęd, libido te aspekty decydują czy statystyki?

Gość gość
08:40 Przeczytaj sobie choćby Wisłocka.

Gość gość
08:32 Jaką nutkę znajdujesz lub nie, to twoja sprawa. O tych sprawach zawsze pisałem to samo. A jeśli ty teraz dostrzeglas coś nowego, to fajnie, widać, że się rozwijasz :-).

Gość gość
8:51 Sugerujesz się tym co ktoś wywnioskował poprzez badania w latach 70? Wszystko ewoluuje, pomiędzy kobiecością a męskością i jak daleko kobiety odeszły od XIX-wiecznych wzorców kształtowania swojego życia intymnego.

Gość gość
Sperma na twarzy kobiety , nasienie leje się strumieniami

Gość Kusza Myślivski
Cześć Res. Dziś kobiety nie boją się egzekwować. To uległo sporej zmianie. Wiedzą czego chcą i potrafią o tym mówić. Co za tym idzie czerpią więcej satysfakcji ze zbliżeń, ergo - uprawiają seks częściej niż kiedyś. Sądzę, że to nie przeważyło jednak szali, znaczy to mężczyźni częściej mają ochotę na seks i chcieliby uprawiać go więcej. To jest sprawa czysto biologiczna. Tak musi być. Taki jest porządek świata.

Gość Rescator555
@ Kusza Myślivski dziś Cześć Res. Dziś kobiety nie boją się egzekwować. To uległo sporej zmianie. Wiedzą czego chcą i potrafią o tym mówić...<<< Witaj Kusza ! To fajnie. Chociaz ja juz dawno wypadlem z "rynku" i jestem z jedna kobieta, ktora wie czego chce i potrafi o tym mowic :-), to ciesze sie w imieniu innych mezczyzn, ze maja takie partnerki. Zawsze to lepiej gdy wzrasta suma zadowolenia we wszechswiecie.

Gość gość
12:52 No cóż, sprzeczki nie będzie tym razem, bo akurat się zgadzamy. A co do pytania, to ani ja jej niczego nie odmówiłem, ani ona mnie. Rescator 555

Gość gość
Rescator555 Moja była chciała bez przerwy, aż nie potrafiłem jej dogodzić, więc jednak czasy chyba się zmieniły. Kobiety mają duży popęd jak już się rozkręcą, tylko tego na codzień nie przyznają :P

Gość Kusza Myślivski
Oczywiście, kiedy kobiecie jest dobrze, kiedy samiec staje na wysokości zadania, a ona wie czego chce i zna swoje ciało, to jest ogień. ;-) Im więcej dobrego seksu, tym większa chęć na niego. x Dzięki, Res.

Gość gość
I dlatego jest umrze jako prawiczek

Gość gość
To fajnie. Chociaz ja juz dawno wypadlem z "rynku" i jestem z jedna kobieta, ktora wie czego chce i potrafi o tym mowic x mówisz o tej swojej uktraince czy jakiejś tam białorusince co siedzi z tobą dla kasy?

Gość gość
Ja jak nie mam partnera to mogę żyć bez seksu i niczego mi nie brakuje, ale jak z kimś jestem i się przytulamy to od razu chce mi się go przelecieć. Chyba męski dotyk tak na mnie działa :)

Gość gość
Jak ktoś nie ma ochoty na seks, to nie ma i tyle.

Gość gość
To niech się postara i tej ochoty nabierze. I tyle.