Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biuro podrozy jakie

Polecane posty

Gość gość

Cześć narciarze. Szukam dobrego biura podróży oferującego noclegi w okolicach Val di Fiemme na najbliższy sezon zimowy. Ktoś, coś? Jeszcze nigdy nie wyjeżdżałem na narty poza Polskę, a że wiele osób poleca mi właśnie tamte okolice, to chcę w tym sezonie spróbować pojeździć po tych włoskich stokach. Interesowałaby mnie oferta FreeSki.

Gość Namysłów wojew opolsk
Czemu usunęliscie mój link o biurze podróży Itaka? Przecież biuro podróży Itaka to największe Polskie biuro podróży mające główną siedzibę w Opolu

Gość Namysłów wojew opolsk
, www.itaka.pl (Nowa Itaka spółka.z.o.o.ulica Reymonta 39, 45-072 Opole

Gość Siwka

ja z Coral Travel jeżdżę od paru sezonów i myślę ze póki jest tak pewnie i dobrze z nimi to będę korzystała z okazji! to jest dopiero wypoczynek!

Gość TajMahal
Dnia 7.03.2019 o 21:31, Gość Siwka napisał:

ja z Coral Travel jeżdżę od paru sezonów i myślę ze póki jest tak pewnie i dobrze z nimi to będę korzystała z okazji! to jest dopiero wypoczynek!

Ja byłam z tym biurem w te wakacje 😉 W Hiszpanii. Przede wszystkim bardzo miła obsługa biura. Świetne i profesjonalne doradztwo. na pewno będziemy znowu korzystać z biura w przyszłym roku w wakacje.

no teraz do Hiszpanii to moze nie koniecznie ale ja zdecydowałam sie nie rezygnować z wyjazdu do Grecji i nie załuję. A mi wlasnie udało się mega odpocząć, dobrze wszystko było zabezpieczone  - hotel zadbał o bezpieczeństwo i higienę! dobre biuro

Tak naprawdę jeśli chodzi o ofertę bostontravel.pl to masz gwarancje, że firma funkcjonuje świetnie. Byłem z nimi kilka razy na objazdowych wycieczkach i zawsze wszystko super więc myślę, ze także jeśli chodzi o te krajowe wycieczki, które organizują to również one stoją na wysokim poziomie i bez obaw będzie można z takiej oferty skorzystać.

no sporo jest na rynku dobrych biur - ja sama poróżuję zawsze all inc i teraz też będę lecieć z coral travel. I wiem ze będzie super komfortowy wypoczynek - taki jak mi się marzy, wszystko zapewnione!