Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były z moją siostrą?!

Polecane posty

Gość gość

Któregoś dnia mój eks napisał do mnie że czuje coś do mojej siostry (powiedział mi to w trakcie chodzenia) nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale zerwałam z nim, bo to była ostatnia szansa którą mu podarowałam... mojej siostrze się on się zawsze podobł, mówi do niego, że go kocha bardziej niż ja i takie tam... nie odzywam się ani do jednego ani do drugiego, mimo że mój eks chce żebyśmy zostali przyjaciółmi. co mam robić? życzyć im szczęścia i udawać że wszystko jest okej?! ;( moja siostra uważa że to nie jej wina ani jego i żebym dała sobie spokój i mi przejdzie, bo to normalne.. ale ja nie potrafię z nią nawet porozmawiać. coś mnie odpycha..

Gość gość
Jeśli nic do niego nie czujesz to odpuść temat. Niech spróbuję. Zobaczymy czy przeskoczy swoje wątpliwości np myśli czy z Tobą było mu ..przyjemniej? Z pewnością będzie o tym myśleć. A Ty powiedz jej że nie bedizez się wtrącać ale niech nie liczy na wspólne wypady czy spotkania bo będzie to dla Ciebie nie komfortowe i tyle. Nic absolutnie jej nie doradzaj w jego sprawie, to tak na przyszłość.

Gość gość
jak jest twoja siostrą i wie ze ci sie nie podoba to ze on z nia to nie powinna z nim byc ani nawet gadac dając mu jakies nadzieje, jak daleko się posunęli?