Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmiały flirt i nic poza tym. Czy to znaczy że facet się tylko mną bawi?

Polecane posty

Gość gość

A nie szuka głębszej relacji?

Gość gość
Zajęty i tak śmiało sobie poczyna?

Gość rafaldrzazgowski
łapie mnie za jądra

Gość gość
Seksualne aluzje, niby niewinne dotykanie mnie, patrzenie w oczy, łapanie za rękę, zaczepianie mnie.

Gość gość
To chyba facetiw nie znasz...Zajęci faceci są do wszystkiego zdolni jak im się nudzi w związku i szukają odskoczni. Może sprawdź na jego fb czy są tam ślady jakiejś kobiety?

Gość gość
Dawno temu miałam podobną sytuację w pracy - on kawaler, ja po rozwodzie, z dzieckiem. Też mnie zaczął zaczepiać, jak tylko mnie widział, komplementy, uśmieszki, w większym towarzystwie zawsze ze mną witał najpierw i w ogóle ach, ech ;) Wszyscy to zaczęli zauważać a i ja sama najarałam się przez to na niego i czekałam, aż zrobi wreszcie kolejny krok ;) Krok oczywiście zrobił, ale jakoś tak zupełnie w innym kierunku, czyli za niedługo zobaczyłam go z laską za rączkę, potem wzięli ślub i mają już dzieci :D Haha i taka to właśnie historia, czyli w moim przypadku ewidentnie się bawił, ale jak u ciebie to trudno powiedzieć, bo nie wszyscy są tacy sami.

Gość gość
Przeżyłam coś takiego na wiosnę. Facet ewidentnie zaczepial, były spacerki, opowiadał o sobie, dążył do kontaktu. Ale w pewnym momencie jakoś nie szło do przodu. Nadal były tylko rozmowy, opowieści, odprowadzanie. Ale nic Poza tym. Aż tu nagle patrzę, a on idzie z laską przez miasto. Od jakis 2 miesięcy już z nią mieszka, wiem, bo opowiadał. Szykuje się chyba grubsza relacja, jak tak na nich patrzę. DO DZIŚ JEDNAK NIE WIEM, po co zawracal mi głowę.

Gość gość
dowartosciowuja sie :P

Gość gość
Większość facetów robi sobie z takich naiwnych siks zabawe...sorki,ale w 90% przypadkach tak jest. Zazwyczaj mają stałe partnerki i dla tzw.sportu i podniesienia sobie męskiego ego

Gość gość
12.08 na tych soacerkach dążył do kontaktu fizycznego, przytulal, były pocałunki? Czy raczej jak kolega z kolezanka tylko?

Gość gość
Za facetem nie nadąźysz. Też kiedyś jeden uśmiechał się, dogada wal, flirtował, a czasem były powazne, życiowe tematy, po czym wykonał krok ... Ale ku innej kobiecie. Ich dziecko ma już 2 lata, właśnie kupili nowe mieszkanie a zaraz 4 rocznica ślubu.

Gość gość
To po co przytulał? :o

Gość gość
15.51 chciał się porzytulac i pomiziac bo bylas pod ręką a nie miał innych opcji.

Gość gość
15.51 chciał się porzytulac i pomiziac bo bylas pod ręką a nie miał innych opcji.

Gość gość
To sposób na pompowanie ego bo jaki można mieć pożytek z zawracania dupy kobiecie gdy się w rzeczywistości ma inną na oku? Fajna "beka" ha ha... Współczuje partnerkom takich jełopow.

Gość gość
To sposób na pompowanie ego bo jaki można mieć pożytek z zawracania d**y kobiecie gdy się w rzeczywistości ma inną na oku? Fajna "beka" ha ha... Współczuje partnerkom takich jełopow.

Gość gość
Gorzej jak tak się zachowuje żonaty :o

Gość gość
Po co się martwił? Po co przytulał? To wszystko na pokaz? :o

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie są jego prawdziwe intencje, co o Tobie myśli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl