Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek po 4 latach przypomniał sobie o dziecku i chce widzenia mąż nic nie wie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak to rozebrać. Pare lat temu miałam romans, trwał 1,5 roku, on mnie kochał dla mnie to była raczej odskocznia od tego że mąż mi nie dawał tego co potrzboawłam. Nie wchodząc w szczegóły, kiedy zrobiłam test, zrozumiałam że rodzina jednak jest dla mnie wszystkim i postanowiłam zerwać z nim kontakt, mówiąc wprost ze zacynam z mezem starania o dziecko i ze jezeli mnie kocha to da mi spokoj. No i dal. Do zeszlego tygodnia, kiedy zaczepil mnie na facebooku w informacja ze oglada zdjecia dziecka i ma wątpliwosci czy to moj maz jest ojciem i chce sie ze mna spotkać. Jak to dobrze rozegrac? Maz jest zakochany w corce , podobna jest bardzo do mnie, grupa krwi taka sama jak moja na cale sczecie.

Gość gość
To po chuj wstawialas zdjecia dziecka

Gość gość
Nie wchodząc w szczegóły, kiedy zrobiłam test, zrozumiałam że rodzina jednak jest dla mnie wszystkim i postanowiłam zerwać z nim kontakt, xx Hmm... zachodząc w ciążę z kochankiem, to chyba założyłaś rodzinę z kochankiem.

Gość gość
Nie, rodzinę mam z mężem, kochanka nie kochałam więc nie chcę i nie chciałam z nim być.

Gość gość
Jesli to nie prowokacja, to zycze Ci zeby kochanek zrobil z Twojego zycia jesien sredniowiecza. Parszywa, wyrachowana dziewojo.

Gość gość
Tylko dziecka szkoda, tak mu zmarnowałaś życie.

Gość gość
jak to rozegrać? jeszcze się zastanawiasz? po pierwsze dlaczego wstawiasz zdjęcia dziecka, chociaż wiesz, jaka jest sytuacja po drugie dlaczego nie zablokowąłś tego kochanka na facebooku - w ogóle - po co Ci obecność w sieci w Twojej sytuacji, trzeba było zniknąć, nie podchodzić pod oczy. Teraz możesz mu tylko powiedzieć, że by się odczepił, nie komentowac jego wątpliwości, nie rozmawiać z nim, ZERO kontaktu, NIC. Nie rozumiem takich durnot - zrobiłąś głupotę straszną, ale chyba nie rozumiesz konsekwencji - krzywda dla dziecka, Twojego męża i Ciebie i pewnie innych

Gość gość
Powiedz mu, że niech sobie zrobi swoje dziecko, a nie będzie się czepiał do dziecka Twojego męża. Podaj mu inną datę urodzenia małej.

Gość gość
Jeżeli ma instynkt ojcowski to nie odpuści, masz przekichane na własne życzenie :)

Gość gość
Jeśli to nie prowo jesteś zwykla scierka. Oszukalas 3osoby a myślisz tylko jak doope obronić