Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca za granica

Polecane posty

Gość gość

Witam, Planuje zacząć prace w Anglii/Holandii/Norwegii jako pokojowka/General assistant/Pomoc kuchenna mam doświdczenie w pracy na kuchni tylko z Mc Donald i sprzatalam w malym jednopietrowym hotelu na czarno, wiec nie mam referencji. Co do wyjazdu to jestem pewna. Czy ktos z was mógłby mi proadzic z jakiej agencji skorzystać, jak wygladaja warunki mieszkaniowe, czy daleko jest miejsce zamieszkania od pracy ( nie mam prawa jazdy)? P.S. Nie mam nikogo na miejscu kto mógłby mi pomoc, nie chce byc mocno oszukana, ani trafić do niewoli. Miłego dnia

Gość gość
wiesz co ja nie znam nazwy ale kolega ostatnio wyjeżdżał do holandii z firmy pośredniczacej z gliwic, nie znam nazwy ale moze znajdziesz w necie, i wiem że wszystkie warunki: praca hotel jest wszystko tak jak w umowie, tak jak obiecali tak jest , podobno ta firma jest uczciwa, moze w innych miastach też istnieją te same firmy poszukaj, on był po ogólniaku, rok pracy w jakiejś fabryce

Gość gość
Możesz spróbować pracy w promedica. Tam będziesz maiła kurs dla opiekunek teraz propo wiem że dla nowych dają bonusy więc zawsze kasy wiecej dla się przytulić. mieszkanie masz zapewnione u podopiecznego i nie płacisz za nie wieć jak myślisz o wyjeździe do Anglii do pracy to może być dla Ciebie dobra opcja. Pozdrawiam