Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titinka38

Oczyszczanie organizmu

Polecane posty

Gość titinka38

Myślę ,że co jakiś czas należ zrobić coś dla swojego ciała.Wiem ,że podstawa to regularne działanie ;zdrowe odżywianie i uprawianie sportu.Ta zgodzę się z tym ale co jakiś czas warto zafundować sobie coś więcej.W zeszłym roku z mężem byliśmy w Bieszczadach w SPA a w tym roku mamy już upatrzony ośrodek w Jastrzębiej Górze.Dieta oczyszczająca w Primaverze nad Bałtykiem - https://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/program-detoks-dr-jentschury-oczyszczanie-droga-zdrowia/ .Warto naładować swoje baterie witalne na jesienne i zimowe miesiące, łatwiej przetrwać ten okres.

Gość gość
trzeba z takimi rzeczami bardzo uwazac, bo mozna sobie prace jelit rozregulowac. Moja siostra wlasnie tak przekombinowala i potem miala problemy i dopiero po kuracji intesta jej przeszly biegunki

Gość gość
Ja stosowalam spirulin plus oczyszcza i odkwasza organizm czuje się o wiele lepiej po zastosowaniu tego suplementu. Kupiłam to na tej stronce http://nplink.net/0RX7Lx2a

Gość Alicja L
Ja korzystałam z procedury oczyszczania wątroby w klinice medycznej Vimed. I mogę z czystym sumieniem polecić! Podjęłam się tej terapii z powodów skórnych oraz częstych wzdęć i zaparć. Najpierw miałam kwalifikacje lekarską, USG,rozszerzone badania krwi itp. Potem dietę łatwostrawną uwzględniającą moje alergie, a następnie już procedurę w trakcie której miałam 4 zabiegi hydrokolonoterapii. Wszystko przeprowadzane przez profesjonalny personel, pod kontrolą wszelkich parametrpow typu ciśnienie wody, temperatura itd. Niestety okazało się że mam przerost grzybni Candidia i pasożyty. Mimo że podkreślę dbam o zdrowy styl życia, dietę, trenuje 4-5 razy w tygodniu, wysypiam się. Możliwe że to z racji tego że dużo podróżuje. Już po kilku dniach widziałam poprawę zmian skórnych, a uczucie lekkości po zabiegach rewelacja! Teraz planuje sobie raz na rok przechodzić taką procedurę oczyszczania, bo zwierzaki regularnie odrbaczam, a nie wpadłam na to żeby zadbać o siebie i swoją rodzinkę. Pamiętajcie jednak że najpierw powinnieście skonsultować z odpowiednim lekarzem czy sobie nie zaszkodzicie detoksem, w szczególności takim nieprzeprowadzonym pod niczyim nadzorem.

Gość gość
oczyszczać się należy tylko pod okiem profesjonalisty, nie inaczej. Ja raz próbowałam na własna rekę i do dzisiaj mam problemy z jelitami, ciągłe bóle brzucha, jelit,wzdęcia i zaparcia, jedynie co, to ładnie pomogła mi intesta, to dzięki niej wróciłam do normalności.

Gość gość
Ja oczyściłam organizm z wszelkich toksyn dzięki ...wodzie :) zaczęłam pić dużo białej Piwniczanki :) najbardziej smakuje mi w połączeniu z cytryną i mięta :) woda ta nie dość, że oczyszcza mój organizm to dodatkowo dostarcza w przyswajalnej formie wapń i magnez, dzięki idealnej proporcji 2:1 :) według mnie najlepsze są proste i sprawdzone sposoby :)

Gość bbnm

Najlepiej poszukać nano srebra i złota na proaktiv.pl. Mają srebro niejonowe, bezpieczne, które jest bezproblemowo przyswajane przez organizm. Jeśli chodzi o prozdrowotne działanie takich szlachetnych kruszców to jest ono bardzo szerokie, od migren, przez reumatyzm na sprawach onkologicznych kończąc.