Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nigdy nie myje zębów. O

Polecane posty

Gość gość

Od dawna jestesmy dorosłymi ludźmi, 2 lata razem. Mój facet nigdy nie myje zębów,nie ma nawet w domu pasty i szczoteczki. Tylko taki miętowy płyn z Rossmanna,baardzo sporadycznie płucze nim usta. Nie pali,choć ja palę,ale lubi sosy czosnkowe i cebulę. Aż mi wstyd ale brzydzę sie z nim całować bo potem ten śmierdzący zapach na mnie przechodzi. Mówił że kiedyś przez krótki okres jak był nastolatkiem to używał tych rzeczy ale przestał bo szczoteczka rani mu dziąsła i jej nie lubi. Czy jak by nawet nie mył szczoteczką tylko kilka razy dziennie płukał tym płynem to wystarczy? Czemu niektórzy nie lubią myć zębów

Gość Argen
"to używał tych rzeczy ale przestał bo szczoteczka rani mu dziąsła i jej nie lubi." x jak się źle dobierze to tak jest. ale to nie powód, aby nie myć zębów

Gość lonelyman
Co?. Brawa za odwage do całowania.

Gość gość
Niechluj i tyle. Mój mąż nie myje zębów, ale ma takie uzębienie, że szkoda spojrzeć. W zasadzie nie ma już prawie zębow. Łózko rozdzielone, nie potrafię spać obok takiego niechluja.

Gość gość
kiedyś, po pocałunku wyjmij z buzi resztki kolacji (jakoś przemycisz na pewno tak by nie zauważył) i pokaż mu :)

periodontolog, nie dentysta, a periodontolog. dentysta może jakiegoś polecić. zajmuje się chorobami i nadwrażliwościami dziąseł i przyzębia:O i ma ubezpieczenie, więc może przeżyje to spotkanie

Gość gość
Moja siostra mówi że taki człowiek to bydło i szumowina.

Gość gość
Mnie też szczoteczka rani dziąsła dlatego kupuję z miękkim włosiem i przed użyciem wyparzam ją wrzątkiem. Wtedy jest ok.