Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Buhahhahaahahhahahhahaaaaaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Tak jak i ty z rozlanym cielskiem w barlogu. Pi臋kna para. Twoje miejsce jest w zak艂adzie dla nerwowo chorych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Spadaj tepa brzydka "sciero" :) Nie ponizaj mnie,kijem bym go nie tknela. Idz juz spac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie masz najmniejszych podstaw by nazwa膰 mnie brzydka. Twoja twarz zna ca艂a kafeteria. Moja tylko kto艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Nie masz najmniejszych podstaw by nazwa膰 mnie brzydka. Twoja twarz zna ca艂a kafeteria. Moja tylko kto艣. x Jestes.Inaczej tak uporczywie nie czepialabys sie mojego wygladu. Taki ktos jak Ty foty i tak tu nie wstawi,bo doskonale wiesz,ze ludzie by sie z ciebie tylko smiali ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id膮c twoim tokiem skrzywionego rozumowania ka偶dy kto nie epatuje ryjem w necie jest brzydki. Mo偶e po prostu nie potrzebuje dowartosciowania poprzez tworzenie codziennych peanow na swoj膮 cze艣膰 tak jak ty? Musisz by膰 zakompleksiona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha,wiec idac Twoim tokiem skrzywionego rozumowania kazda dziewczyna,ktora wstawi tu fote jest zakompleksiona ? ;) Nie znasz moich pobudek i nie wiesz,dlaczego zakladam takie tematy a nie inne wiec sobie odpusc. A tak poza tym temat nie byl wcale o mnie,ale ty jak zwykle poruszasz znowu temat mojego wygladu,wiec raczej to ty jestes zakompleksiona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak. Dok艂adnie tak s膮dz臋. Jaki inny cel ni偶 wzbudzanie "podziwu" w艣r贸d stulejarzy ma kobieta kt贸ra kupczy na 艣miesznym forum w艂asn膮 g臋b膮 albo zdj臋ciem w pseudoseksownej pozie le偶膮c rozwalona na 艂贸偶ku? Serio? Ajm tu seksi for kafe. Aha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A tak pomijajac twoje bezsensowne denne posty temat nie byl o tobie ani do ciebie.A ty ni stad ni zowad sie przyczepiasz do jakiegos zdjecia,na punkcie ktorego masz obsesje i do mojego wygladu.Lecz sie kobieto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoje posty nie s膮 denne? Nawet swojego zjebania nie dostrzegasz. Masz jaki艣 napad 艣miechu? Ile ty masz lat kobieto?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro to jest takie denne dla ciebie,to po co reagujesz i tu wchodzisz ? Widocznie to lubisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie zakladaja gorsze tematy i jakos sie ich nie czepiasz.

Udost臋pnij ten post