Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy znacie jakis korektor pod oczy bez chemii a dobry?

Polecane posty

Gość gość

Żeby nie miał w składzie żadnej szkodliwej chemii i tlenku tytanu.. Bo mam cienka skore pod oczami i wszystko od razu laduje w krwiobiegu..

Gość gość
Bez chemii to tylko mąka.

Gość marawstala
Nie uzywam korektora pod oczy... chodzi o cienie pod oczami?

Gość gość
Nie ma takiego. Nawet najbardziej naturalne, typu hauschka, so bio etic czy sante, będą mieć śladową ilość tlenku tytanu.

Gość marawstala
Wklepuj podkład pod oczy

Gość gość
Nie znam zadnych calkowicie naturalnych, ale jezeli masz cienie pod oczami to czasami wskazuje to cukrzyce. Czasami, bez paniki. Jezeli pojawily sie one od niedawna to sprawdzilam u lekarza czy nie masz problemu z cukrem najpierw. Ja mam znowu spuchniete oczy, ale to jest objaw problemow z tarczyca i niestety nic nie pomaga na te poduszki pod oczami. Powodzenia i duzo zdrowia zycze.

Gość gość
Zero komputera, smartfona, rabletu i cienie znikną bez chemii, a na pewno nie grozić będzie zwyrodnienie oczu, nieuleczalne p

Gość marawstala
A jak masz opuchniete i swedzace powieki to żel ze swietlikiem i zielona herbata flos-lek powinien pomoc... sprawdzilam na sobie

Gość marawstala
Dziwna sprawa, ktoś usuwa komentarze : )

Gość gość
Dziewczyno co ja nie wymyslalam.... Sprawdzilam herbatki, opaski na noc na oczy z zelem chlodzonym w lodowce i nawet krem na hemoroidy (tak, tak desperacja) poniewaz jest na opuchlizne i nic. Niestety jak byly tak sa. Poddalam sie... Teraz tylko pilnuje, zeby sie wyspac, zeby nie pogarszac ich stanu. Mozna w sumie tez puder uzyc taki dla dzieci pod oczy i moze to troche pomoc. Na ten puder mozna wtedy cos nalozyc z kolorem.

Gość marawstala
O kremie na hemoroidy właśnie pisalam ale zniknęła odp Moze za szybko sie poddajesz... Ale zbyt dużych efektów oczekujesz a wina jest zła dieta,czegoś jest za dużo lub za malo... Nie znam sie

Gość marawstala
Sam masaż powinien pomoc... Chodzi o uciskanie okolicy oczy w odpowiednim kierunku tak by poruszyć limfe

Gość gość
Ostatnio wyczytalam, ze to moze byz z powodu niedoczynnosci tarczycy, ktora mam. Kombinowalam dlugo, ale stracilam wreszcie zapal. Teraz na skore to uzywam roznych olejkow z roznymi ekstraktami i jakos trzymaja sie na poziomie. W realu nie jest tak zle tylko na zdjeciach strasznie je widac przy normalnym oswietleniu.

Gość gość
Poduszki powiekszaja sie po alkoholu wiec pije go kilka razy do roku. Mam je juz od kilku lat wiec tak jak mowie poddalam sie. Na szczescie nie mam sklonnosci do zmarszczek wiec chociaz tyle mojego.

Gość marawstala
A kto by się tam zdjęciami przejmował : )