Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktorawybracotopytanie

Do której podbijać?

Polecane posty

Gość Ktorawybracotopytanie

Numer jeden oceniam z wyglądu na 7,5/10. Dużo rozmawiamy, ale obawiam się, że to za wysokie na mnie progi. Szczuplutka, towarzyska. X Numer dwa oceniam z wyglądu na 7/10. Bardzo ładna twarz i wie jak się ubrać, ale ma nadwagę... X Numer trzy oceniam podobnie do dwójki, ale nie ma, aż tak ładnej twarzy. 6/10 X Numer cztery ma często twarz jakby była znudzona/zmęczona/wku)rwiona 5/10 W ogóle się do mnie nie odzywa X Numer pięć jest najbrzydsza i małomówna 3/10

Gość gość
A której ty się podobasz? Może żadnej...:P

Gość gość
szanse masz u tej z która rozmawiasz nie rozmawiasz nie masz szans

Gość gość
Nawet ta najbrzydsza powinna cię kopnac w d**e. Ocenianie jak w gimbazie jest żenujące i uwlacza zarówno facetowi jak i kobietom.

Gość gość
Każdy świadomie lub podświadomie ocenia wygląd drugiego

Gość gość
Ja jestem ładna, ale mam nadwagę i nie zamierzam nikogo poznawać ani z nikim flirtować, dopóki jej nie zrzucę. Nawet gdyby to miało trwać rok.

Gość gość
jak masz nadwage to nie mozesz byc ladna

Gość 10na10
Wszystko da się obliczyć, np.: Twarz: 9/10 Figura: 4/10 Ckarakter: 7/10 Nota końcowa = (9+4)/2+7*Ww-(9-4)We = 5,74

Gość gość
Tą, z którą najlepiej się czujesz i masz o czym rozmawiać. Wygląd przemija więc w ogóle nie powinieneś brać go pod uwagę. No może oceniłabym też pod względem wagi. Bo jak ktoś młody już jest gruby to może być tylko gorzej.

Gość gość
Ta, która sobie wytresujesz i zastraszysz, nad która bedziesz dominować a ona będzie wpatrzoną w ciebie jak w obrazek, w końcu wg kogoś będziesz nie tylko bogaty ale i mądry , i silny. Jeszcze musi lubić " ostro pieprzyć sie". A i tak nie będziesz szczęśliwy:).

Gość gość
Wybierz zgrabną i z największym biustem.

Gość gość
11.39 ha ha jaki prymityw :D. Myślisz, ze nie można mieć ładnej twarzy, ładnych rysów mając nadwagę? Taka różnica ze nad figura zawsze można po pracować i zrzucić kg a twarzy się nie zmieni. Ale Ty pewnie z tych facetów dla których figura jest najważniejszą, kobieta może mieć nawet końska twarz ale jak będzie chuda to się będziesz slinil do takiej, zgadlam? :D

Gość gość
gość dziś Tak, bo jak zauważyłaś, nad ciałem da się popracować, a nad twarzą nie. Więc jak widzę ładne ciało, to wiem ile pracy kobieta w to włożyła i od razu to doceniam. A ty dalej jedz hamburgery ;)

Gość gość
00.19 i nadal udowadniasz jaki prymitywny jesteś :D. Nie masz pojęcia jak wiele kobiet wcina hamburgery, różne fast foody i słodycze a i tak są chude bo maja dobra przemianę materii wiec żadna w tym ich zasluga, nie muszą palcem kiwnac żeby cale życie być szczuplymi. Fakt, niektóre pracują nad swoją figura ale na pewno nie wszystkie. Ja akurat jestem szczupła ale uważam na to co jem (wiec nie trafiles kolego) ale denerwuje mnie takie szufladkowanie kobiet ze jak ma nadwagę (nawet tylko parę kilo a nie otyłość) to z automatu jest brzydka? Niejednokrotnie spotykalam ładne z twarzy kobiety tyle ze z nadwaga i równie często brzydkie twarze (niektóre jak u kobyły) na chudzielcach. Ogólnie to chyba patrzy się na całokształt podobno ;p.

Gość gość
A co cię interesuje kto w jakich gustuje? Jeden weźmie gruba babe z ładnym pyskiem drugi woli chuda z brzydkim a trzeci hybryde tych dwóch. I co cię to interesuje. Grube się pocieszaja ładnymi twarzami. Myślisz że kogoś ona obchodzi co tam ma pod zalana tłuszczem twarzą?

Gość gość
gość dziś ty jesteś prymitywna, o czym świadczą teksty "twarz jak u kobyły"...

Gość gość
gość dziś W punkt.

Gość gość
Zrob test radiestezyjny. Wskaze ci najlepsza.

Gość gość
Ja bym wybrał numer 1 :-)

Gość gość
do żadnej - jesteś za głupi jeszcze

Gość gość
Mnie tez brzydza grube kobiety a jestem kobietą

Gość gość
Wspolczuje tym kobietom

Gość gość
Dlaczego? Każdy ma prawo oceniać kobiety w skali od 1-10. Wy kobiety robicie to samo z nami, mężczyznami

Gość gość
Do żadnej. Na żadnej tak naprawde ci nie zależy. Chciałbyś byc gościem ze spisu? Rzuć kostką.

Gość rada od bronka
bierz tą która pierwsza bez pytania zrobi ci loda z połykiem, bo ta będzie najlepszą partnerką życiową

Gość gość
Weź tą z grubą, a ładna twarzą, a następnie zrób jej indywidualny trening. Niech się świnka spoci :)

Gość gość
Czego się mamy wstydzić? Bo nie rozumiem.

Gość gość
Numer jeden jeśli robi loda z polykiem