Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze sposoby na mdłości w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 2 ciąży dopiero 7 tydzień i już się zaczęły okropne mdłości dniem i nocą. W 1 ciąży też tak miałam do ok 20 tyg i właściwie nic nie pomagało, schudłam 6kg na samym początku bo nic prawie nie jadłam. Teraz boję się że będzie to samo. A mam dziec ko pod opieką któremu nie wytłumaczę że mama się źle czuje... nie jestem w stanie nawet gotować bo wszystko mi się cofa na sama myśl o jedzeniu. Przed chwilą dopiero zjadłam 1 posiłek dziś. Kromkę ziarnistego chleba z pasztetem i pomidorem. To jest jedyna potrawa na myśl o której nie chce mi się rzygać. Proszę o jakieś sprawdzone rady :)

Gość gość
Tez tak mialam wiec jadlam tylko to co nie chcialo wracac z powrotem... Dla mnie byla to grecka salatka, ktora jadlam przez kilka miesiecy z ogromna iloscia cebuli (zgaga). Wydaje mi sie, ze mialam taka ochote na cebule poniewaz jest przeciwuczuleniowa. Nic nie dzialalo, zadne herbatki, soczki, woda, herbatniki, nic. Wszystko wracalo i schudlam wiecej niz 6 kg. Nie nadroblam straconej wagi, az do 6--7 miesiaca. Mdlosci od samego rana do nocy. Takze stwierdzilam, ze bede jadla to co mnie nie odrzuca poniewaz moze organizm w ten sposob wybiera czego potrzebuje. Mam nadzieje, ze iine kobietki beda mialy jakas lepsza rade dla Ciebie.