Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemowlak nie śpi 16h

Polecane posty

Gość gość

Ile maksymalnie może nie spać niemowlak (3-4msc) ? Pytam ponieważ moja córka dziś pobiła rekord w niespaniu - od godz 7.20 do 22 z jedna drzemka ok 15 min przy cycku- ogólnie mało śpi ale dziś to już apogeum, to jest prawie 16 h aktywności :/ dodam ze w nocy budzi się ok 3-4 razy...

Gość gość
Moje starsze dziecko takie bylo.

Gość gość
Moj kuzyn nie spal prawie w ogole do 3 roku zycia i jezdzili z nim po lekarzach i klinikach i nic. Taki egzemplarz. Dzisiaj ma 27 lat i wszystko z nim ok.

Gość gość
Mój starszy syn też tak miał, w ogóle nie chciał spać w dzień, myślałam, że zwariuje, dziś ma 5 lat wszystko ok.

Gość gość
Moja też tak miała, ale o dziwo w okolicach 5-6 miesiąca zaczęła mieć ładne dzienne drzemki.

Gość gość
a moja d0 1.5 miesiaca tylko spala i jadla. tak co 4 h. potem przesypuiala cale noce i w dzien w drzemki 10-12 potem 14-16 mialam spokoj.

Gość Ugość
Mam dla ciebie smutną wiadomość, czeka cię ciężki czas. Mój nie spał, aktualnie nie śpi. Ma 2 lata. 31.10 mija moja druga rocznica ostatniej całej przespanej nocy :( Wiadomo, pracuję wiec jest jeszcze gorzej. Brzydko wyglądam, ciągnę na kawie, najgorzej włosy, poleciały praktycznie całkiem. Wstydzę się siebie :( Owszem facjatę "obrobię" i nie widać jak jestem straszna, no ale włosów nie przykleję

Gość gość
Mój syn od urodzenia mało spał. Miał może ze 3 drzemki po 10-15 min. Pozostałą część dnia spędzał na rękach i nie dał się odłożyć. Taki typ, nic nie zrobisz. Teraz ma 3 lata i jest zdrowym dzieckiem.

Gość gość
Ja mam to samo. Jedyne co mojego syna usypia w dzień to spacer. W wietrzne i deszczowe dni, kiedy jesteśmy w domu nie śpi cały dzień i trzeba go ciągle tulić.

Gość gość
dlatego niechce wiecej dzieci. udreka

Gość gość
Moja córka też tak miała.Pierwszy miesiąc jej życia tylko cycek,przewijanko i spanie.Potem się zaczęło jęczenie ,wiercenie i praktycznie zero snu podczas całego dnia.Dom stał odłogiem ciężko było cokolwiek ogarnąć ale musiałam drugie dziecko te starsze zeszło na dalszy plan ...niestety całe szczęscie dużo starszy od swojej siostry przez co rozumiał sytuację że mama ma teraz dużo mniej czasu.Noce na szczescie były bardziej spokojne.Nie pocieszę cię są takie typy dzieci które nie potrzebują tego snu i nic na siłę nie zrobisz.Trzeba to przetrwać i pić dużo mocnej kawy.Pozdrawiam zdrówka dla was.