Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare dziady myślą,że mają szansę u młodej?To ohydne,że mnie podrywają.

Polecane posty

Gość gość

Nie spojrzę na chłopaka starszego ode mnie o więcej niż trzy lata. A najbardziej wolę chłopaków w swoim wieku, albo młodszych. Wkurza mnie, że stare pryki (często żonaci), uganiają się za mną, młodą. I jeszcze wydaje im się, że wyglądają młodo, bo ktoś z litości powiedział im taki komplement. :D Każdy w swoim życiu słyszy, że wygląda na mniej lat niż ma, chociaż to w 90% nieprawda, a staruchy się jarają. :D Mam dość tych żonatych oblechów, którym wydaje się, że moga mnie mieć.

Gość gość
Po prostu probuja swoich sil, licza na to, ze sie uda. Wiedza, ze zalowaliby gdyby nie zrobili tego kroku. Kaz im s*******ac i wracac do zon, nic innego nie zrobisz. A oni i tak beda dalej szukac okazji

Gość gość
Licza na goopie, mlode miesko, hahaha.

Gość gość
Ja też nie lubię starych, zużytych dziadów. Dla mnie jak facet ma 25+ to już jest antyk, a taki po 30 to złom.

Gość gość
Gość 00:41 Pewnie jesteś nastolatką. Ale pamiętaj, że ty też kiedyś będziesz mieć te 30 lat, o ile dozyjesz oczywiście. I nie jestem starym, żonatym oblechem, jestem kobietą. I bynajmniej nie popieram ohydnego podrywania młodek przez starych, zonatych dziadów.

Gość gość
A wy, młode dziewczyny, jak napotkacie się na taki podryw ze strony facetów, którzy mogliby być waszymi ojcami to po prostu ignorujcie ich.