Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość gość

Napisałam wczoraj do kolegi na messengerze, ktory często był aktywny. 2 wiadomości wczoraj odczytał, ale nie odpisał. Kolejna tylko doszła do niego, a rano gdy chciałam sprawdzić czy odczytał trzecią, to wszystkie nagle zrobiły się jako niedostarczone. Chcąc sprawdzić co będzie dalej wysłałam czwartą wiadomość i nagle wszystkie pojawiły się jako dostarczone. Czy on mógł mnie na chwilę zablokować? Kolega nie korzysta z Facebooka tylko z samego Messengera i często był aktywny gdy do niego pisałam i wcześniej zawsze mi odpisywał.

Gość gość
Efekty zadawania sie z kims i stresowania takimi gownami :D w zyciu nie mozna absolutnie niczego pod zadnym pozorem uzalezniac od kogos. I zycie staje sie fajne.

Gość gość
us menadżerzy, czyli chińscy przedstawiciele faceboka, spamują mejle i mesengera... nie bierz do siebie tego co tam zobaczyłaś, ale daj mu znak w rzeczywistości, bo to jak pisałem chińskie dupki za pieniądze robią sobie jazdę, i posmiewisko z ludzi.. będziesz wiarygodniejsza w rzeczywistości. Nawet zagadaj, do niego, co tam nie potrzebujesz chińskich pośredników, na fejsie.. może ma ochotę na polską kawę , czy cuś ? K

Gość gość
Ma mnie w D..... Znowu był aktywny i zignorował te wiadomości wszystkie ode mnie nie odczytał ich w ogóle :/

Gość gość
dziś Może jest zajęty jakąś damą na mieście, odpuść sobie :D