Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Julio wież mi żebym wolała nie mieć za dużo wspomnień. Alicja

Gość gość
Jak Wy to zrobilyście, że przeszłyście krok dalej? Julia

Gość gość
Julio to on pierwszy napisał sama byłam w szoku. Myślałam że mu się nie podobam. Alicja

Gość gość
Powiedzmy że smsy. A to i tak nie ma już znaczenia. Muszę się ogarnąć przed wizytą. Alicja

Gość gość
Dziękuję Ci za wszytko i za tą odpowiedź.... Przepraszam za te wszytkie słowa wypowiedziane w złości.... I przepraszam że Cię zawiodłem.... A.

Gość gość Natalia
Przygarnelam kota z ulicy i coś mu dolega,o czym.wyszło po miesiącu. A szkoda bo zdążyłam bardzo go polubić!:( Mały diabelek biedny. Pech i porażka w jednym. Muszę chyba iść z nim do wete. Może macie koty i wiecie co to takiego?

Gość gość
Dziewczyny przez całą przykładałam lód na moje zranione serce.Zachował się jak drań.Pisał coś o chorobie że ma złą cytologie czy coś znowu pokręce.Naszczęście ja jestem zdrowa !! Mały teścik - oblany.Nie wiem po co to było ale wiem że bawiłam się przednio :) Spokojnie może dalej pisać - łatwo jest poznać drugiego człowieka trzeba tylko odczekać i wszystko wyjdzie ... Nie zmieniłam do niego swojego stosunku ,ale będe ostrożniejsza :) Fajnie się z wami rozmawiało .Cyferko nawet zdąrzyłam Cię polubić - mamy podobne charaktery przynajmniej tak wnioskuję po wpisach.Byłaś momentami denerwująca ale Ci wybaczę. cześć dziewczyny

Gość gość
Czytanie wiadomosci mess nie jest karalne ???

Gość gość
Czytanie wiadomosci mess nie jest karalne ???

Gość gość
Delikatne przegiecie to napewno!

Gość gość
8.16 Testy wszędzie testy to głupie jak można testować uczucie. Ja też popełniłam ten błąd.... I tak dalej nic nie wiem, znaczy wiem że jestem głupia. Człowieka tak naprawdę poznasz przybywając z nim. Patrząc się w oczy bo one są zwierciadłem duszy.... Ja też chyba oblałam........Alicja

Gość gość
00.35 co znaczy literka A. na końcu. Czyje to imię?

Gość cyferka xxxx
08:16 ja też was wszystkie lubię, dlatego Tu jestem.

Gość gość
Alvaro mu chyba na imię

Gość gość
Dziewczyny dziś zakładamy kiecki a co ?

Gość gość
Julio rozwiały się już Twoje wątpliwości -dalej w to brniesz? Myślisz że on naprawdę się w Tobię kocha?

Gość gość
Cyferko już popuść proszę Cię nie mogę na to patrzeć - jak mówiłam wcześniej polubiłam Cię nie chcę tego zmieniać

Gość gość
A jest najważniejszą osobą w moim życiu.Nie chcę patrzeć jak cierpi.To nie jest zabawne

Gość gość
Mam niedługo wizytę i nie mogę się już doczekać spotkam swojego Alvaro dziewczyny na poczatku będe jak zawsze obojętna a potem zrobię tooooo....

Gość gość
Napewno zdam relację jak nie zniknie ta stronka - a mam intuicję jak mało kto .Zawsze skromna i cicha wielbicielka :)

Gość gość
Nic szalonego spokojnie - tęsknie może pogłaszcze może usiąde na kolanko

Gość gość
Już tego się nie da rady czytać co za głupoty ktoś pisze . Jestem zrezygnowana. Alicja

Gość cyferka xxxx
Alicja, nie zwracaj uwagi no cóż ile "dziwadeł bez podpisu" Tu się przewinęło? Dużo, anonimowość dodaje odwagi a zainteresowanie takimi wpisami potęguje głupotę tych gości.

Gość gość
Tak mało kto tu jest odważny żeby nie pisać anonimowo. Alicja

09:19 ehhh myślisz że zmienisz moje podejście, mój tok myślenia ? Niestety nie, jestem wredna i podła tak, tak słyszałam to 1000 razy ale zanim taka się zrobiłam ( ja wolę określenie silna) byłam miłą i słodką osóbką, ktoś pokazał mi jak płaci się za naiwność, w jaki sposób można wykorzystać bezradność i uczucie. Zaznaczam to nie był lekarz.

Gość gość
Cyferko To przykre że ktoś Cię skrzywdził. Tak się bronisz bo już nikomu nie ufasz To tak jak ja Alicja

Gość gość
Cyferko z tego co piszesz to lubisz się mscic nie wiem czy dobrze zrozumiałam(Przepraszam) . Ja nie lubię krzywdzic innych ludzi przynajmniej nie świadomie. Mogę być nie ufna, oziebła ale nie tak.... . Alcja