Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moja pacjentke restart

Polecane posty

Gość gość
Myślisz cyferko ze się tutaj odnaleźli ?

Gość gość
Pierwsza literka Twojego imienia doktorze? Jeśli to Ty to masz rację powiem.wprost bawiłam.się Tobą. I powtarzam po raz setny nigdy mnie nie zdobesziesz;)

Gość gość niezdobyta
Poszukaj sobie kogoś w swoim wieku. Lubiłam.Cię ale nie jesteś w moim guście dlatego nam nie wyszło...W końcu muszę Ci to powiedzieć tu bo nie potrafiłam.wprost.

Gość gość
Doktorze nie przejmuj się powyższymi postami. Gość niezdobyta próbuje Cię stąd przegonić. A ja bardzo lubię Twoje wpisy, przypominasz mi mojego lekarza :)

Gość gość
Czasami mam wrażenie, że to Ty...

Gość gość
Trzeba miec nasrane w głowie ... I to zdrowo sory ale musze to napisac.

Gość gość
Szkoda i Mojego i Twojego czasu . Być może próbujesz coś zrobić ,ale za chwilę napiszesz coś w nocy i pozbawiasz mnie zludzeń...

Gość gość
7.57 Przecież, ostatnie posty napisały różne osoby!

Gość gość
Mój ostatni post był o 22.35 ,to ze mną pisałeś wczoraj. Potem i dzisiaj rano do tego posta pisały inne kobiety. Ja pisałam o nieodebranym telefonie i o tym,że przyszedleś do mnie do szpitala. Zgadza sie?

Gość gość
Cyferko czytam wasze posty i to w biegu....Poza tym musiałam tak powiem trochę odpocząć, nabrać sił.... Julio nie przejmuj się głupim pisaniem innych. To twoje marzenia;) A Tu zawsze znajdzie się jakiś złośliwiec. Safi nie wiem dlaczego uważają, że jesteś projektem. To głupie w takim razie może i ja jestem:P . Cyferko też bym nie chciała być rozpoznana. Wystarcy mi to, że i tak się wygłupiłam hmmm wcześniej. Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko:) . Alicja

Gość gość
Nie lubię tego miejsca.Byc moze jest tu ktoś o kim myśle ale jakie to ma znaczenie.Nie można normalnie popisać bo zaraz jakiś przyglup coś odwala że chce się wymiotować.Mnie tu nie znajdziesz.Wiem ze tu jestes .Probujesz cos zribic ale wychodzi jak zwykle..mozna rak w nieskonczonosc.Zrob cos realnego to moze uwierze.Ja nie zawsze moge odebrac .. Zadzwon ucieszylbym sie ale wiem ze nie zadzwonisz bo to tu- to tylko zabawa.

Gość gość
Dla mnie to nie zabawa,też nie lubie tego miejsca ale tylko tu moge coś napisac,bo w realu boje sie . Może Ty się odwazysz i zadzwonisz?

Gość gość
Mnie sie boisz :)

Gość gość
Tak,boję sie Twojej reakcji, tego, ze mnie wysmiejesz,ze będziesz miał ubaw z kolegami, choc wydaje sie,że taki nie jesteś. Boje sie kompromitacji przed Tobą, bo jestes jedna z nielicznych osob, na ktorej opinii o mnie , mi zalezy.

Gość gość
9.21 To prawda, że tu nie da się spokojnie popisać, ale to forum i zawsze taka głupia osoba się znajdzie. Nie wiem czy ta osoba do Ciebie zadzwoni. Ja osobiście pierwsza tego bym nie zrobiła hmmm, ale to ja. Za bardzo się wygłupiłam, strach i wstyd mi na to nie pozwala. Alicja

Gość gość
Zadzwonie a potem przeczytam o tym na kaffe haha to wole nie dzwonic czekam na Twoj ruch :)

Gość gość
09.31 Czyli oboje macie do siebie numery telefonów? Ja nie znam numeru do mojego lekarza...

Gość gość
A Wy jesteście pewni, że Wy to Wy??? Hmmm.

Gość gość
Zadzwonię, jesli odpowiesz mi na kilka pytan , ktore nas dotycza i tylko my wiemy. Pierwsze z nich ,to jaka jest różnica wieku między nami w latach?

Gość gość
10.30 Zadzwonię, jesli odpowiesz mi na kilka pytan , ktore nas dotycza i tylko my wiemy. Pierwsze z nich ,to jaka jest różnica wieku między nami w latach?

Gość gość
10.30 Zadzwonię, jesli odpowiesz mi na kilka pytan , ktore nas dotycza i tylko my wiemy. Pierwsze z nich ,to jaka jest różnica wieku między nami w latach?

Gość gość
10.30 Zadzwonię, jesli odpowiesz mi na kilka pytan , ktore nas dotycza i tylko my wiemy. Pierwsze z nich ,to jaka jest różnica wieku między nami w latach? Muszę mieć 100% pewności,że jestes nim .

Gość gość
Wiesz ,że jestem wrażliwa, wiesz że łatwo mnie zranić .Nie jestem silna jak inne kobiety :(

Gość gość
Haha ja to nawet nie wiem jaka różnica lat jest między moim lekarzem a mną. Mogę tylko zgadywac. Tak myślę że 6 do 10 hmm a może więcej. Nie pytałam się o wiek. Nie mam pojęcia ile lat on może mieć.

Gość gość
Ok ja tez dlatego czasami jestem tu nie mila .a jak ci napisze 1

Gość gość
10.54 pytanie nie było do ciebie tylko do pana z którym tu rozmawiam.