Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu niektorzy 30letni mezczyzni sa tacy infantylni

Polecane posty

Gość gość

wiecie co, mam 24 lata i zaczelam probowac z portalem randkowym.. co mi sie rzucilo w oczy to pare takich 30 paroletnich mezczyzn, dwa dziwne typy - jeden taki typ pakujacy na silowni, dziwny jakis brrr, napisał mi, ze "to on ma 35 lat i moze smutac, ale to ja jestem mloda to mam nie smutac, na to przyjdzie czas jak bede w jego wieku" - drugi to byl facet, ktory caly czas pisał koteczku, wszystko zdrabnial, caly czas prosil o "foteczke", jestes "sliczniutka" az niedobrze sie zrobilo i myslalam, ze zaraz mu napisze "s********j", ale tylko olalam haha, powstrzymywac sie musialam. Za to mezczyzni w moim wieku pisali normalnie Tez cos takiego zauwazyliscie? Chyba juz wole ze starszymi nie pisac.

Gość gość
czy niektorzy wraz z wiekiem glupieja moze :P

Gość gość
Proszę cię. W twoim wieku to są dopiero infantylni. Rozumiem, że twoje i młodsze pokolenie, które świata poza internetem nie widzi wszystko określa na punkcie jak się ktoś prezentuje w wirtualnym świecie, typu czy użył jakiegoś durnego emotii czy nie i jakie ma foty i kogo śledzi na instagramach. Ale wy to dopiero jesteście dziwadła dla ludzi, którzy funkcjonują i czerpią radość głównie z świata rzeczywistego, a nie wirtualnego.

Gość gość
no wlasnie nie wiem, wole sie umowic z kims na zywo niz dlugo pisac :)