Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cóż można zrobić?

Polecane posty

Gość gość

W całym moim życiu zakochałem się 2 razy, obydwa razy bez wzajemności. Za pierwszym razem miałem około 17 lat, starałem się o jej względy nie cały rok bez skutku (zostałem na szczeblu kolegi), po tym wszystkim zamknąłem się w sobie straciłem pewność siebie byłem wrakiem człowieka przez dobre 3lata. Jakoś to przetrwałem, a zapomnieć mi o tym pozwoliła koleżanka z pracy. Ale w końcu ona też dała mi do zrozumienia że jestem tylko kumplem. Zmiana pracy i brak kontaktu przez pół roku. Cały czas o niej myślałem, w końcu spotkałem ją na ulicy, kumpel namówił mnie żeby do niej napisać. Hurra odpisuje i mogę z nią porozmawiać. Udało mi się z nią nawet spotkać kilka razy. Myślałem że jestem w końcu na dobrej drodze, po czym po ostatnim spotkaniu napisała mi że "Takie spotkania kumpelskie są spoko". Zaniemówiłem - odpisałem jej tylko że ma w 100% racje, napisałem jej to i od tego czasu już się do niej nie odzywam, odebrało mi mowę, a ona nawet nie postarała się do mnie odezwać od tego czasu odezwać. Runęło moje poświadczenie że w końcu mam u niej szanse. Załamałem się, od tego czasu cały wolny czas spędzam w łóżku co jakiś czas wybuchając płaczem i kontemplując to jakim jestem beznadziejnym człowiek że uważałem iż mogę zdobyć względy tak miłej i uroczej według mnie istoty. Straciłem wole życia. Nie wiem co zrobić.

Gość gość
Miłość to nie wszystko. Jeżeli masz za co dobrze zjeść i za co dobrze się ubrać, to już jest OK. Miłość to same kłopoty i worek bez dna.